Présentation société Voir les autres offres
   
 

CTG - Medical Software Consultant Patiëntenadministratie

CTG Health Solutions is voor de implementatieprojecten bij klanten op zoek naar bijkomende enthousiaste Medical Software Consultants Patiëntenadministratie.

 

Wij zijn een healthcare systeem integrator en bieden een complete set aan ICT gerelateerde diensten aan onze klanten om hun business processen te optimaliseren.

 

Het unieke karakter van onze organisatie wordt gevormd door onze consultants, zij hebben een uitzonderlijke mix van ervaring en kennis in zowel de ICT als de healthcare sector.

 

 

Functieomschrijving

Tijdens je inloopperiode van 2 maanden dompelen onze ervaren consultants je onder in de wereld van het elektronisch patiëntendossier (EPD), meer specifiek het luik patiënt administratie.

 

Als Medical Software Consultant Patiëntenadministratie zorg je voor een vlotte implementatie van de module patiëntenadministratie van het EPD in de ziekenhuizen.

 

Samen met de zorgprofessionals en de administratieve coördinators (oa dienst facturatie) van de klant analyseer je hun werkprocessen, bepaal je hun bijkomende behoeften en geef je advies over de manier waarop dit in de software kan worden voorzien.

 

Je configureert de software op basis van de noden van de klant en werkt samen met de zorgprofessionals, de applicatiebeheerders, het IT-departement van het ziekenhuis en de leverancier van het softwarepakket aan een geïntegreerde oplossing.

 

Je leidt de eindgebruikers (administratieve diensten) op en begeleidt de klant tijdens de opstartfase.

 

 

Profiel

Inzicht in de organisatie, administratie en facturatieprocessen van een ziekenhuis vormen de basis om deze rol vlot te kunnen invullen, kennis van bed- en/of opnameplanning is zeker een plus.

Je begrijpt wat COZO, Carenet en UREG inhouden en wat deze betekenen in het kader van een EPD implementatie.
Je kan deze inzichten reeds hebben opgedaan tijdens je opleiding Management en Beleid van de Gezondheidszorg of door ervaring in een ziekenhuis.

 

Heb je daarenboven reeds ervaring met EPD software (Xperthis, Chipsoft, KWS, Siemens, Alert, EPIC, ...) of andere ziekenhuistoepassingen (Patiëntenadministratie software, facturatie software,...) dan zal je sneller ingewerkt geraken.

 

Heb je naast je ziekenhuiskennis ook ervaring met implementatietrajecten, beschik je over een gezonde dosis menselijk inzicht, ben je in staat om actief naar mensen te luisteren, hen te motiveren en te overtuigen, dan is deze rol je op het lijf geschreven.

 

 

Wij bieden je

Een boeiende en uitdagende job met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden in een tof en hecht team.

Een aantrekkelijk salarispakket inclusief bedrijfswagen, verzekeringspakket, maaltijd- en representatievergoeding.

Description société

CTG is een IT services & solutions organisatie, in Europa actief in België, Luxemburg en de UK.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van IT-oplossingen op vlak van Software Development, Software Testing, IT Service Management en Regulatory Compliance. In onze projecten bieden we meetbare business voordelen aan klanten in uiteenlopende sectoren.

CTG staat garant voor een open bedrijfscultuur en een uitzonderlijke zorg voor onze medewerkers.
Wij zijn dan ook reeds jaren genomineerd tot één van de Beste Werkgevers van België

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Software Administrator Developer / Programmer Consultant (Specialist)
Mon compte Pas encore inscrit?