Présentation société Voir les autres offres
   
 

CTG - Medical Software Integrator

Bedrijf

 

CTG Health Solutions is voor de implementatieprojecten bij klanten op zoek naar bijkomende enthousiaste Medical Software Integrators.

 

Wij zijn een HealthCare systeem integrator en bieden een complete set aan ICT gerelateerde diensten aan onze klanten om hun business processen te optimaliseren.

 

Het unieke karakter van onze organisatie wordt gevormd door onze consultants, zij hebben een uitzonderlijke mix van ervaring en kennis in zowel de ICT als de HealthCare sector.

 

 

Functieomschrijving

  • Tijdens je inloopperiode van 2 maanden dompelen onze ervaren consultants je onder in de wereld van het koppelen van medische systemen.
  •  Als Medical Software Integrator zorg je voor een vlotte berichtuitwisseling tussen het elektronisch patiëntendossier (EPD) en tal van deelsystemen in een ziekenhuis.
  • Samen met de Medical Software Consultants, die zich meer focussen op de business flows, terwijl jij de technische aspecten voor je rekening neemt, creëren jullie tool overschrijdende business logica.
  • Je stelt berichten samen op basis van HL7 syntax, in overleg met de leveranciers van de verschillende deelsystemen en het IT-departement van het ziekenhuis om zo te komen tot een geïntegreerde oplossing.
  • Het platform dat je zal gebruiken voor het maken van de koppelingen is Nextgen Connect (voorheen Mirth Connect). Deze oplossing is ontworpen voor naadloze berichtintegratie in de gezondheidszorg en is eenvoudig te configureren.
  • Naast het bouwen van koppelingen, sta je met je collega's in voor de datamigratie van de huidige systemen naar het nieuwe EPD.

 

Profiel

  • Ervaring in Java, Java script, ETL en SQL statements vormen de basis
  • Kennis van standaarden in de medische wereld als Medical Imaging, DICOM, PACS systemen, Lis, Medicatie beheer toepassingen, ...is een pluspunt.
  • HL7, de internationale standaard voor elektronische uitwisseling van medische, financiële en administratieve gegevens tussen zorginformatiesystemen is je niet onbekend of zou je graag onder de knie krijgen.

 

Wij bieden je

 

Een boeiende en uitdagende job met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden in een tof en hecht team.

Een aantrekkelijk salarispakket inclusief bedrijfswagen, verzekeringspakket, maaltijd- en representatievergoeding.

 

 

Overtuigd dat deze rol iets voor jou is?

 

Stuur dan je CV en motivatiebrief via onderstaande knop.

Description société

CTG is een IT services & solutions organisatie, in Europa actief in België, Luxemburg en de UK.
Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van IT-oplossingen op vlak van Software Development, Software Testing, IT Service Management en Regulatory Compliance. In onze projecten bieden we meetbare business voordelen aan klanten in uiteenlopende sectoren.

Wij zijn op zoek naar consultancytalent voor onze projecten in regio Brussel - Vlaams/Waals Brabant - Antwerpen en Oost-Vlaanderen. CTG staat garant voor een open bedrijfscultuur en een uitzonderlijke zorg voor onze medewerkers.
Wij zijn dan ook reeds jaren genomineerd tot één van de Beste Werkgevers van België

Lire la suite
Offres d'emploi similaires