Présentation société Voir les autres offres
   
 

CTG - Trainer Medical Software

 

CTG Health Solutions is voor de implementatieprojecten bij haar klanten op zoek naar een enthousiaste trainer Medical Software.

 

Wij zijn een healthcare systeem integrator en beschikken over een complete set aan ICT gerelateerde diensten waarmee we onze klanten hun business processen op een vlotte manier optimaliseren.

 

Het unieke karakter van onze organisatie wordt gevormd door onze consultants, zij hebben een uitzonderlijke mix van ervaring en kennis in zowel de ICT als de healthcare sector.

 

 

Functieomschrijving

Vooraleer je zelf training gaat geven dompelen onze ervaren consultants je 2 maanden onder in de wereld van het elektronisch patiëntendossier (EPD) en laten we je praktijkervaring op doen met het EPD van het Universitair Ziekenhuis Brussel (UZB), Primuz.

 

Nadien verzorg je zelf de basisopleiding aan de eindgebruikers (artsen, verpleegkundigen, administratieve bedienden) in de ziekenhuizen.

Je organiseert de opleidingen, zorgt voor het nodige cursusmateriaal en geeft ook effectief de training, dit alles in overleg met onze consultants en de verantwoordelijken van het betrokken ziekenhuis.

 

Afhankelijk van je eigen interesses en competenties krijg je de kans om als consultant mee te werken aan de effectieve implementatietrajecten.

 

 

Profiel

Je bent een ervaren en enthousiaste trainer, deelt graag je kennis met anderen en hebt interesse in de gezondheidssector.

 

Idealiter heb je reeds ervaring met een EPD software (Xperthis, Chipsoft, KWS, Siemens, Alert, EPIC, ...) of andere ziekenhuistoepassingen of ben je verpleegkundige waardoor je sneller ingewerkt geraakt en dus ook sneller aan de slag kan als trainer.

 

Heb je nog geen ervaring met bovenstaande software maar ben je in staat om op korte termijn de functionaliteiten ervan onder de knie te krijgen dan is dat voor ons ook een optie.

 

Beschik je over een gezonde dosis menselijk inzicht, ben je in staat om actief naar mensen te luisteren, hen te motiveren en te overtuigen, dan kan je na verloop van tijd tijdens onze implementatieprojecten o.a. de rol van Medical Software Consultant opnemen.

 

Je bent in staat om zowel in Antwerpen, Oost- als West-Vlaanderen de trainingen zelfstandig op te zetten en te geven.

 

 

Wij bieden je

Een boeiende en uitdagende job met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden in een tof en hecht team.

Een aantrekkelijk salarispakket inclusief bedrijfswagen, verzekeringspakket, maaltijd- en representatievergoeding.

Description société

CTG is een IT services & solutions organisatie, in Europa actief in België, Luxemburg en de UK.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van IT-oplossingen op vlak van Software Development, Software Testing, IT Service Management en Regulatory Compliance. In onze projecten bieden we meetbare business voordelen aan klanten in uiteenlopende sectoren.

CTG staat garant voor een open bedrijfscultuur en een uitzonderlijke zorg voor onze medewerkers.
Wij zijn dan ook reeds jaren genomineerd tot één van de Beste Werkgevers van België

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Consultant (Specialist) Trainer
Mon compte Pas encore inscrit?