N° Référence: 200000TC-159634345
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Deloitte - Sourcing en Procurement (Senior) Manager | Public Procurement

Réf.: 200000TC-159634345

Deloitte is een toonaangevende en snelgroeiende dienstverlener, met kantoren in meer dan 150 landen. Hierbij is Deloitte zowel internationaal als lokaal in België marktleider. In België tellen we ruim 4.500 medewerkers, verspreid over 6 departementen: accountancy, tax & legal, consulting, audit, financial advisory en risk adisory. Dankzij onze lokale verankering, een uitgebreid netwerk en onze multidisciplinaire aanpak zijn we ideaal geplaatst om een brede portfolio van klanten te bedienen, gaande van grote multinationals, over de gehele publieke markt tot kleine en middelgrote (al dan niet) lokale bedrijven.  

 

Het departement Risk Advisory vindt haar oorsprong terug in het departement Audit & Assurance, maar heeft zich overheen de jaren ook toegelegd op adviesverlening en ondersteuning aan haar klanten. Dit maakt dat de medewerkers over een unieke professionele ervaring beschikken in die zin dat zij zowel vertrouwd zijn met de uitvoering van nazicht- en auditwerkzaamheden enerzijds, alsook met adviesverlening, het realiseren van implementatietrajecten of het leveren van operationele ondersteuning anderzijds. Het procurement team binnen risk advisory dekt, met uiteraard een focus op aankoopbeheer, voor haar klanten die hele lading gaande van interne audits, adviesverlening, het begeleiden van transformaties tot operationele ondersteuning.

 

Binnen dit team zijn wij op zoek naar een:

 

Sourcing en Procurement (Senior) Manager - Public Procurement

Een ervaren en dynamische sourcing professional met focus op de publieke markt.

 

 

Als (S) Manager Public Procurement fungeer je als aanspreekpunt voor jouw klanten in de publieke sector. Je onderhoudt langetermijnrelaties met bestaande klanten en bouwt actief aan een netwerk met potentiële nieuwe klanten. Het is tevens jouw taak om nieuwe kansen in de markt te ontwikkelen, met hierbij de nodige ruimte om jouw eigen initiatieven vorm te geven.

Je maakt deel uit het dynamische en gedreven Procurement team binnen Risk Advisory. Je collega's zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van allerhande Sourcing & Procurement activiteiten bij diverse klanten van Deloitte.  

 

 

Verantwoordelijkheden

 

Bij de klant

 • Organiseren, coördineren en monitoren van de S&P-afdeling bij klanten binnen de publieke sector.
 • Omzetten van het algemene beleidsplan van de klant in operationele S&P-doelstellingen.
 • Adviseren in het naleven van de wetgeving inzake overheidsopdrachten en kwaliteitsgarantie van onze dienstverlening binnen het S&P-team van de klant.
 • Begeleiden van het team van de klant doorheen de gunningsprocedure:
 • Het uitvoeren van activiteiten zoals een uitgaven-, risico-, leveranciers- en marktanalyse die de klant in staat stelt zijn behoeften te begrijpen;
 • Het vertalen en afstemmen van de behoeften van de stakeholders/interne klant in de opdrachtdocumenten;
 • Het aanbieden van mogelijkheden voor kostenreductie van externe uitgaven;
 • Het voortouw nemen en de klant coachen bij het voeren van het onderhandelingsgesprekken binnen de limieten van het wetgevend kader;
 • De klant helpen bij het opstellen van gunningsverslag en contractovereenkomst.
 • Adviseren in het verder ontwikkelen van het technologielandschap toepasselijk voor publieke organisaties, dit om de organisatie competitief en futureproof te maken.

Binnen het team

 • Uitbreiden van de service line waarvoor je verantwoordelijk bent. Je doet hiervoor actief aan business development. 
 • Proactief op de hoogte blijven van evoluties en ontwikkelingen op vlak van het wetgevend kader in overheidsopdrachten en publieke aankooptrajecten.
 • Fungeren als aanspreekpunt binnen het interne kenniscentrum wetgeving overheidsopdrachten.
 • Opbouwen van een sterke band met teamleden tijdens teamactiviteiten en - evenementen.
 • Deelnemen aan netwerkevenementen en actief opbouwen van een eigen netwerk.

 

Vereiste vaardigheden & ervaring

 • Je hebt reeds ervaring (min. 6 jaar) opgedaan in de publieke sector als manager, senior inkoper of category manager of je hebt deze ervaring opgedaan als consultant met focus op de publieke sector.
 • Je hebt een zeer goede kennis van en een sterke affiniteit met Belgische en Europese wetgeving inzake overheidsopdrachten.
 • Je hebt een juridisch of economische Master of kan gelijkwaardige kennis aantonen.
 • Je bent commercieel ingesteld en bereid om onze diensten verder in de markt te zetten. 
 • Je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en past je hiermee snel aan in een nieuwe omgeving.
 • Je hebt bewezen management skills doordat je ervaring hebt met het aansturen van teams.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels en hebt een goede kennis van het Frans. 

 

Aanbod

 • Een uitdagende en innovatieve omgeving waarin verdere ontwikkeling en groei worden gestimuleerd.
 • Interne en externe opleidingsmogelijkheden met certificering (indien van toepassing).
 • Toegang tot en training in de nieuwste S&P-technologieën binnen een toonaangevende organisatie.
 • Begeleiding door een eigen coach om uw persoonlijke groei te stimuleren.
 • Een aantrekkelijk en competitief salaris met extralegale voordelen.

Description société

Deloitte is de marktleider op het vlak van audit en consulting in België. Meer dan 3600 mensen in 11 kantoren verspreid over het land, staan dagelijks in dienst van nationale en internationale bedrijven, van KMO's tot overheidsinstellingen en VZW's. We zijn gestructureerd in vijf competencies: Audit & Risk Advisory, Accountancy, Tax & Legal, Financial Advisory en Consulting en zijn één van de grootste werkgevers in het land.
Onze diensten vloeien in elkaar om tot de juiste oplossing te komen. Het echte verschil maken we door onze passie; de passie om klanten duurzame oplossingen te bieden op gebied van technologie en bedrijfsprocessen. Als marktleider in België onderscheiden we ons niet alleen door onze multidisciplinaire aanpak, maar ook door onze passie en waarden die we elke dag delen met onze medewerkers en onze klanten wereldwijd.


Carrièremogelijkheden

Wanneer je voor Deloitte kiest, betreed je een wereld van mogelijkheden. Je kiest niet enkel voor een job, je bouwt een carrière.
Je krijgt de mogelijkheid om op uitdagende en internationale projecten te werken en dit voor verschillende klanten, van multinationals tot kleine en middelgrote ondernemingen. Je zal gecoacht worden om jouw expertise te ontwikkelen en stap voor stap leer je om verantwoordelijkheden te nemen naar klanten toe. Deloitte staat voor een jong, open en ondernemend bedrijf en is een fijn omgeving om jouw carrière te starten en verder uit te bouwen.


Opleidingsopportuniteiten

Onze opleidings- en ontwikkelings-programma's voorzien onze mensen van de noodzakelijke middelen om zich steeds aan te passen aan de continue verandering in dit beroep.
Tevens bieden we jou ook de mogelijkheid om seminaries en avondonderwijs te volgen.
Groei en ontwikkeling zijn zeer belangrijk binnen onze organisatie. Bij Deloitte krijg je alle kansen om je technische en management kennis uit te breiden en verder te ontplooien. Vanaf je eerste dag leer je hoe jouw kennis in de praktijk toe te passen. Dit doe je niet alleen, jouw collega's helpen je hier graag bij. Bij Deloitte sta je er nooit alleen voor!

Lire la suite
Offres similaires basées sur les critères : Purchaser Director / Manager