N° Référence: 3598
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Elmos - Project Manager Cloud

Réf.: 3598
 

Elmos - Project Manager Cloud

Locatie: Mechelen

Als IT projectleider ben je verantwoordelijk voor de werkuitvoering van  één of meerdere projecten tegelijkertijd :  in bepaalde gevallen zal  je ook de werkvoorbereiding leiden, inclusief RFI/RFP's.

Je hebt een bijzondere interesse en ervaring in project management methodologie (PLC/Project Life Cycle of Prince2), infrastructuur & open systemen (servers, Storage, telecommunicatie, desktop/laptop, printing, Mobile devices, ...) , customer intimacy, test management,  Dad/Agile aanpak.  Je kan de diverse projectmedewerkers enthousiasmeren, coachen en challengen opdat de afgesproken projectdoelstellingen tijdig, kwalitatief en binnen budget worden gerealiseerd.

Naast een sterke inzet als projectleider in de “diepte”,  maw Projecten daadwerkelijk managen volgens de afgesproken KPI's,  wordt er  inzet in de “breedte” verwacht door een actieve PM Community bijdrage.  Belangrijk is ook dat je bereid bent om occassioneel  internationaal te reizen  voor één of meer van je projecten. (bv naar Ce) .

 

Als Projectleider  zal je ingezet worden binnen een Programma met focus op Application Hosting projecten voor onderzoek en implementatie van Cloud oplossingen. Kennis en/of ervaring van een aantal topics hieronder is zeer belangrijk om deze rol te kunnen opnemen

 • Concepten van Amazon AWS (Webservices), Azure Cloud en Azure AD kennen
 • Big Data oplossingen zoals Hadoop, Elk, Elastic beanstalk

Daarnaast is ook ervaring verwacht in het samenwerken met een externe partij om de afgesproken targets te halen en omgaan met een 'green field' situatie, immers er  moet een platform van 'scratch' opgezet worden.

 

Profiel & Opleiding

 • Je bent een dynamische en gedreven trekker die in staat is om een projectteam (van collega's binnen en buiten de eigen afdeling) te enthousiasmeren en te leiden naar het E2e kwalitatief realiseren van een projectopdracht
 • Je werkt graag samen met mensen uit verschillende omgevingen, je kan een projectteam motiveren en hecht veel belang aan het creëren van een breed draagvlak voor je project met alle stakeholders
 • Je hebt een sterk analyse- én synthesevermogen waardoor je vanuit een veelheid van probleemfactoren een gepaste en coherente E2e oplossing kan distilleren. Je verwerft graag inzicht tot op een zeker detailniveau maar overziet evengoed het globale plaatje.
 • Je bent in staat om (technische & functionele) probleemstellingen snel en nauwkeurig te analyseren en voorgestelde oplossingen te challengen op haalbaarheid.
 • Je hebt een goed planningsvermogen in tijd en capaciteit en je bent in staat om flexibel met wisselende prioriteiten om te springen en zorgt voor goede opvolging  
 • Je communiceert vlot en overtuigend zowel schriftelijk als mondeling.  Afstemmingen met

 

directie schrikken je hierbij niet af;

 • Je hebt een bewezen ervaring in projectwerking (PLC/Prince2/Agile) .
 • Je werkt zeer klantgericht en je streeft de hoogst mogelijke kwaliteit na in je projectwerking.
 • Je kan zeer zelfstandig en zelfsturend werken
 • Je bent stressbestendig en je kan goed om met deadlines
 
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Project Manager Cloud Technologies
Mon compte Pas encore inscrit?