Présentation société Voir les autres offres
   
 

ElmosExpert - Full Stack .NET Developer / Analist

Voor onze klant gelegen in Antwerpen en actief in de bancaire sector zijn we op zoek naar gedreven Full stack .NET Developer/analisten.

 

 

Beschrijving

 • Zowel juniors als ervaren profielen worden aangemoedigd te solliciteren.
 • Je zal intern bij de klant tewerk worden gesteld en verantwoordelijk zijn voor zowel development, het uitschrijven van documentatie, het testing luik en de analyse.

 

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt minstens een Bachelor diploma richting IT of ervaring als .NET Developer
 • Een fullstack mindset is een plus
 • Je hebt ervaring met C#, ASP.NET (MVC) en SQL
 • Je bent een echte teamspeler, bent resultaat gericht en analytisch sterk.
 • Je hecht het nodige belang aan onderhoudbaarheid, testing en analyse.
 • Je werkt zelfstandig maar kan ook in team functioneren.
 • Je hebt goede communicatieve skills
 • Zeer goede kennis van het Nederlands en een goede kennis Engels.

 

Aanbod

 • ElmosExpert is onderdeel van Elmos N.V. en levert een 'try&hire'-dienst. Je krijgt je de kans om je toekomstige werkgever te leren kennen.  Bij ons werk je als consultant bij de klant voor een periode van 12 maanden. Op het einde van deze inloopperiode kun je vast in dienst treden bij jouw klant 
 • Daarnaast bieden we jou een erg aantrekkelijk loon aangevuld met een groot pakket extralegale voordelen (bedrijfswagen, tankkaart, maaltijdcheques, hospitalisatie,...). Verder kan je genieten van voldoende opleidingsmogelijkheden om ook zelf technologisch te blijven evolueren en zijn er ook heel wat doorgroeimogelijkheden richting analyse of application/product owner.

 

Contacteer ons vandaag nog via de knop hieronder te solliciteren!

Description société

ElmosExpert is de dochteronderneming van Elmos. Sinds 1997 zorgen we voor de perfecte klik tussen talentvolle ICT'ers en bedrijven uit allerhande sectoren - banken en verzekeringen, diensten, farmaceutica, industrie, pers en media, telecom, retail en de overheid.

Nu de war for talent heviger dan ooit woedt, proberen diezelfde bedrijven zoveel mogelijk talent, kennis en mankracht in huis te halen. Consultants hechten dan weer hoe langer hoe meer belang aan een gezonde balans tussen werk en leven. Gevolg: ze willen hun ervaring graag verzilveren met een vaste betrekking bij een werkgever die op alle vlakken bij hen past. ElmosExpert wil beide partijen verzoenen door actief in te spelen op hun behoeftes, zowel op de korte als op de lange termijn.

ElmosExpert linkt bedrijven en consultants via een Try & Hire-formule: een werkgever kan gedurende 12, 18 of 24 maanden een door ons gekozen consultant engageren. In die periode kunnen beide partijen elkaar beter leren kennen, met het oog op een samenwerking op de lange termijn en in vast dienstverband. ElmosExpert neemt intussen ook de opvolging en coaching van de consultant voor zijn rekening.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Analyst Programmer Technical Analyst Developer / Programmer ASP.NET C# .NET
Mon compte Pas encore inscrit?