Présentation société Voir les autres offres
   
 

ElmosExpert - Medior / Senior Java Developer

Voor onze klant gelegen in Leuven en actief in de wereld van R&D zijn wij op zoek naar verschillende Medior/Senior Java developer.

 

 

Bedrijf

 

Dit bedrijf is een high tech omgeving waar technologie centraal staat en waat je in een internationaal kader kan werken. Daarnaast werk je met met de laatste nieuwe technologiën en werk je mee aan grote, nieuwe projecten.

 

 

Functie

 

Je werkt in een Scrum team en zal naast het puur coderen mee verantwoordelijk zijn voor de analyse van de requirements, code-review, testing, documentatie en design.

 

 

Profiel

  • Je hebt een bachelor of master in IT en/of aantoonbare ervaring van minstens 3 jaar binnen Java development
  • Begrippen als Spring, RESTful WebServices, GIT, Jira, HTML, CSS en AngularJS zijn je bekend. Kennis van MicroServices is mooi meegenomen
  • Je bent een teamplayer en streeft continu naar verbetering
  • Je werkt graag aan nieuwe projecten en hebt interesse in de wereld van R&D

 

Aanbod 

  • ElmosExpert is onderdeel van Elmos N.V. en levert een 'try&hire'-dienst.
  • Je krijgt je de kans om je toekomstige werkgever te leren kennen. 
  • Bij ons werk je als consultant bij de klant voor een periode van 12 maanden.
  • Op het einde van deze inloopperiode kun je vast in dienst treden. 
  • Verder bieden we jou een erg aantrekkelijke verloning aangevuld met een groot pakket extralegale voordelen (bedrijfswagen, tankkaart, maaltijdcheques, hospitalisatie...).
  • Daarnaast kan je genieten van voldoende opleidingsmogelijkheden om ook zelf technologisch te blijven evolueren en zijn er ook heel wat doorgroeimogelijkheden

Description société

ElmosExpert is de dochteronderneming van Elmos. Sinds 1997 zorgen we voor de perfecte klik tussen talentvolle ICT'ers en bedrijven uit allerhande sectoren - banken en verzekeringen, diensten, farmaceutica, industrie, pers en media, telecom, retail en de overheid.

Nu de war for talent heviger dan ooit woedt, proberen diezelfde bedrijven zoveel mogelijk talent, kennis en mankracht in huis te halen. Consultants hechten dan weer hoe langer hoe meer belang aan een gezonde balans tussen werk en leven. Gevolg: ze willen hun ervaring graag verzilveren met een vaste betrekking bij een werkgever die op alle vlakken bij hen past. ElmosExpert wil beide partijen verzoenen door actief in te spelen op hun behoeftes, zowel op de korte als op de lange termijn.

ElmosExpert linkt bedrijven en consultants via een Try & Hire-formule: een werkgever kan gedurende 12, 18 of 24 maanden een door ons gekozen consultant engageren. In die periode kunnen beide partijen elkaar beter leren kennen, met het oog op een samenwerking op de lange termijn en in vast dienstverband. ElmosExpert neemt intussen ook de opvolging en coaching van de consultant voor zijn rekening.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Mon compte Pas encore inscrit?