Présentation société Voir les autres offres
   
 

Eswelt - S/4 HANA Project Manager

Bedrijfsomschrijving

 

Een grote Belgische klant van ons te Brussel heeft hulp nodig bij het versterken van hun IT afdeling. Het bedrijf heeft een zeer goed uitgebouwde structuur die veel mogelijkheden naar de toekomst kan bieden. Hun IT afdeling telt een vaste kern van meer als 100 medewerkers, aangevuld door tijdelijke externe IT experten.

Onze klant is aan het investeren in hun IT afdeling en dit zorgde vorig jaar in een enorme groei van het bedrijf! Momenteel willen ze de transformatie maken naar S/4 HANA.

 

 

Projectomschrijving

 • Als SAP S/4 HANA Project Manager IT is jouw hoofdtaak het sturen, beheren en uitvoeren van de SAP S/4 HANA migratieprojecten.

 • Je zorgt ervoor dat de project doelstellingen worden afgestemd op de behoeftes van de Business Line. Hierbij is jouw technische S4/HANA kennis & ervaring een absolute vereiste.

 • Je kan projectleiders en Business lines overtuigen van je operationele en financiële proces keuzes.

 • Aansturen van projectteams, en hun begeleiden met hun taken, verder geef je statusupdates aan de  Business Lines, en aan senior management.

 • Verder ben je verantwoordelijk voor alle projectresources, activiteiten en opleveringen.

 • Belangrijk is het naadloze kunnen uitvoeren van een  gegevensmigratie van het ene naar het andere systeem.

 • Behandelen van project gerelateerde knelpunten en problemen, voor risico's stel je dan weer proactief beheersmaatregelen of mitigatie acties op.

 

Skills

 • Je hebt een uitstekende kennis van S/4 HANA oplossingen, en je bent op de hoogte van de nieuwe innovaties in het domein van Billing & Collection, Procure to Pay, Finance & Reporting.

 • Je hebt meer dan 10 jaar relevante ervaring als SAP IT Project Manager, en je hebt al vaak meerdere end-to-end projecten in SAP in parallel tot een goed einde gebracht.

 • Je hebt functionele SAP R/3 expertise op vlak van de modules SD (Billing & Collection), Finance en MM.

 • Je kent de mogelijkheden van SAP FIORI en je hebt die al toegepast om de user experience van een SAP-oplossing te ondersteunen.

 • Sterke communicatie- en onderhandelingsvaardigheden.

 

Contacteer ons via onderstaande knop.

Description société

Eswelt is een sterke bemiddelaar in de niche-wereld van Enterprise Systemen. Als bemiddelaar richt Eswelt zich specifiek op het ter beschikking stellen van ERP en CRM-specialisten en interim managers waardoor wij ons focussen op een duidelijk afgebakende niche-markt. Deze filosofie noemen wij “meer weten, van minder” en dit stelt ons in staat om voor organisaties en specialisten te kunnen fungeren als sparringpartner op niveau.

Eswelt werkt samen met zowel bedrijven als non-profit organisaties die Enterprise Systemen willen implementeren of hun huidige versies wensen te verbeteren. Deze specifieke invalshoek zorgt ervoor dat ERP & CRM specialisten met de hulp van Eswelt op zoek kunnen gaan naar passende nieuwe werkgevers die voldoen aan hun specifieke wensen en behoeften.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires