Présentation société Voir les autres offres
   
 

Eswelt - SAP Specialist PP

Bedrijf

 

Voor een klant van ons zoeken we een SAP specialist in Supply Chain planning. Je zal in dedicated SAP team werken, in de regio van West-Vlaanderen en dit in een moderne infrastructuur, in een bedrijf dat inzet op technologie.. Binnen het SAP team zoeken we een analytisch persoon met bij voorkeur SAP ervaring in logistiek. Onze klant investeert in z'n IT infrastructuur en heeft zowel lokale als internationale implementaties uit te voeren..

 

 

Wat zal je doen?

 • Je zal meewerken aan de uitbouw van PP-oplossingen en het beheer er van.
 • Bij voorkeur kan je zowel functioneel als technisch aan de slag, de hoofdfocus ligt wel op het functionele.
 • Als je enige configuratie ervaring hebt, is dit zeker meegenomen.
 • Er valt ook heel wat te integreren en ook te leren.
 • Onze klant is een bedrijf dat blijft evolueren, je zal dus vooruitgang kunnen boeken in je kennis en binnen de onderneming zijn er doorgroei mogelijkheden.

 

Wat is er nog belangrijk aan je profiel?

 • Je heb kennis van de logistieke modules en hebt ervaring in het gebruik er van (PP,OMP...)
 • Je kan training geven aan Key-Users
 • Problem solving op basis van je sterk analytisch vermogen is je niet vreemd
 • Je wil zowel lokale al internationale projecten uitvoeren in en met een gedreven team.
 • Je wil graag in team werken en bent communicatief vaardig
 • Je spreekt Nederlands en Engels, Frans is een plus.
 • Bij voorkeur heb je een Master opleiding

 

Wat kan je verwachten?

 

Onze klant biedt een meer dan degelijke verloning, op basis van je SAP ervaring. Hier horen maaltijdcheques bij, diverse verzekeringen en andere extra legale voordelen...

Het bedrijf biedt opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden en de kans om in het buitenland projecten uit te voeren. Verder zal je in een gemotiveerd team werken, met diverse SAP specialisten: allen gedreven en werkend vanuit een team spirit. Onze klant biedt een permanente positie aan, met de mogelijkheid snel op te starten als jij degene bent die we zoeken.

 

Klinkt deze opportuniteit interessant of ben je nieuwsgierig of jouw profiel in aanmerking komt voor de vacature? Aarzel dan niet om ons te contacteren of je CV door te sturen via onderstaande knop.

Description société

Eswelt is een sterke bemiddelaar in de niche-wereld van Enterprise Systemen. Als bemiddelaar richt Eswelt zich specifiek op het ter beschikking stellen van ERP en CRM-specialisten en interim managers waardoor wij ons focussen op een duidelijk afgebakende niche-markt. Deze filosofie noemen wij “meer weten, van minder” en dit stelt ons in staat om voor organisaties en specialisten te kunnen fungeren als sparringpartner op niveau.

Eswelt werkt samen met zowel bedrijven als non-profit organisaties die Enterprise Systemen willen implementeren of hun huidige versies wensen te verbeteren. Deze specifieke invalshoek zorgt ervoor dat ERP & CRM specialisten met de hulp van Eswelt op zoek kunnen gaan naar passende nieuwe werkgevers die voldoen aan hun specifieke wensen en behoeften.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Business Analyst Functional Analyst Consultant (Specialist) SAP PP