N° Référence: BBBH214
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Experis - ERP Consultant

Réf.: BBBH214

Experis, a Manpower Professional company, is één van de hedendaagse marktleiders op vlak van recrutering van IT-personeel.

Dankzij ons internationaal netwerk en de professionele aanpak van onze recruitment specialisten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte job!

Onze klanten zijn toonaangevende bedrijven in de financiële wereld, IT, Telecom, Consultancy en openbare diensten. Op dit moment zijn we operationeel in 17 landen.

Uw carrière is onze uitdaging!

Experis - ERP Consultant - ref. BBBH214

Antwerpen

Bedrijf

 

Inspirerende Business Software en inspirerende medewerkers. Deze vormen de basis voor het realiseren van ons hoofdobjectief: een belangrijke bijdrage leveren tot het succes van onze klanten. Open communicatie, teamwork en een dynamische omgeving zijn bij ons geen loze woorden! 

Met een focus op KMO-klanten, zijn we nadrukkelijk aanwezig in 4 segmenten

 • Onze eigen in-house ERP-toepassing wordt voornamelijk gebruikt in de groothandel en retail branche
 • De CRM oplossing van onze partner voor automatisering van Sales en Marketing departementen, projectorganisaties, helpdesk en ledenorganisaties
 • ECM-oplossingen voor de digitale stroom van documenten zorgen voor een optimalisering van processen binnen bedrijven, overheid en non-profit.
 • Software voor de volledige automatisering van sportfederaties.

 

Jouw job

 • Als ERP Business Consultant heb je een erg veelzijdige functie. Je vormt de schakel tussen de klanten en onze software.
 • Je leidt het project, coördineert de verschillende aspecten, analyseert de bedrijfsprocessen (en behoeften) van de klant en vertaalt deze naar onze toepassingen. Bovendien begeleid je de klant, bied je ondersteuning en ben je verantwoordelijk voor de implementatie, training en opleidingen.
 • Je beheert mogelijk meerdere klanten en projecten. Deze klanten bevinden zich in heel België, de uitvalsbasis is Antwerpen.

 

Profiel

 • Je genoot bij voorkeur een opleiding in een bedrijfskundige, economische of logistieke richting
 • Je hebt zowel interesse in IT als bedrijfsprocessen (logistiek, supply chain, productie, boekhouding, marketing, document/WorkFlow management, Business Intelligence, task management,...)
 • Je bent in staat om de business en processen snel te doorgronden en hebt analytisch inzicht
 • Je werkt graag efficiënte oplossingen uit
 • Je bent communicatief, vlot in het Nederlands, je kan je uitdrukken in het Frans
 • Training geven aan de klanten schrikt je niet af
 • Je straalt enthousiasme uit en je weet van aanpakken

 

Wij bieden

 

Wij bieden je een afwisselende job in een dynamisch IT-bedrijf waar een open communicatiecultuur en een informele werksfeer heerst. Je krijgt bij ons vrijheid in het plannen en uitvoeren van je werkzaamheden en projecten.

Bovenop een aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen, wordt je een laptop, een smartphone en een firmawagen ter beschikking gesteld.

 

 

 

Sollicitatieprocedure

 

Stuur je CV en een korte motivatiebrief via de knop hieronder.

 

Na de eerste selectie, nodigt onze klant je uit voor een gesprek met de manager van de afdeling. In dit gesprek wordt ingegaan op de functie, de organisatie en jouw profiel. Uiteraard krijg jij alle ruimte om je vragen te stellen. Zijn we allebei enthousiast? Dan volgt een tweede gesprek waar we een oefening voorleggen. Na een wederom positief bevinden van beide partijen ontvang je van ons op korte termijn een contractvoorstel. Uiteraard hopen wij je hierna als nieuwe collega te mogen verwelkomen!


Confirmation
Offres d'emploi similaires
Mon compte Pas encore inscrit?