N° Référence: BBBH5765
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Experis - Retail Consultant

Réf.: BBBH5765

Experis, a Manpower Professional company, is één van de hedendaagse marktleiders op vlak van recrutering van IT-personeel.

Dankzij ons internationaal netwerk en de professionele aanpak van onze recruitment specialisten kunnen wij u helpen bij het vinden van de perfecte job!

Onze klanten zijn toonaangevende bedrijven in de financiële wereld, IT, Telecom, Consultancy en openbare diensten. Op dit moment zijn we operationeel in 17 landen.

Uw carrière is onze uitdaging!

Experis - Retail Consultant - ref. BBBH5765

Brugge

Experis is de jongste divisie binnen de Manpower Group en specialiseert zich binnen Finance, Engineering & IT. Snel, doelgericht en met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team van consultants op zoek naar de meest boeiende jobs in direct vast contract.

 

 

Klant

 

Voor onze klant, gelegen in de regio Brugge, en gespecialiseerd in het verzorgen van software en Hardware oplossingen voor hun klanten, zijn we op zoek naar een Business/functioneel analist met kennis/ervaring binnen de retail.

 

 

Omschrijving

 • Na een grondige inwerkperiode, ben je als functioneel analist verantwoordelijk voor het in kaart brengen en analyseren van de diverse flows van klanten binnen de retail sector.
 • Vervolgens sta je in voor het vertalen van deze analyses naar concrete software oplossingen.
 • Na de analyse zet je de verschillende parameters in het systeem op en geef je de developers mee wat dient ontwikkeld te worden.
 • Je test de nieuw ontwikkelde applicatie nauwgezet en registreert/analyseert potentiële problemen.
 • Eens de applicatie live is, voorzie je ook de nodige ondersteuning naar de klant toe (hypercare en support).
 • Je bent ook bereid te participeren in het presales traject, waarbij je de sales vertegenwoordiger in zijn commerciële activiteiten steunt (demo's geven, etc.)

 

Profiel

 • Je hebt een bachelor in een IT gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt ervaring en/of kennis van de business flows binnen retail en hebt daarbovenop de nodige affiniteit met IT.
 • Kennis van UML en/of BPMN, alsook Prince 2 is een grote plus.
 • Je bent bereid om sporadisch te reizen binnen Europa (Frankrijk, Nederland, etc.)
 • Je hebt een goede kennis Nederlands, Frans en Engels
 • Je bent flexibel, communicatief en een echte teamplayer.

 

Aanbod

 

Onze klant biedt een boeiende en uitdagende job aan, met uitgebreide mogelijkheden tot opleiding. Daarnaast een uitgebreid salarispakket met onder meer een bedrijfswagen, tankkaart en andere extra legale voordelen zoals een laptop, GSM, groepsverzekering en maaltijdvergoeding. Tevens biedt onze klant in samenspraak met de eindklant voldoende mogelijkheden voor remote/thuiswerk.

 

Ben je een initiatiefnemer en beschik je over een gezonde dosis enthousiasme? Heb je de nodige affiniteit met retail en IT? Aarzel dan zeker niet mij te contacteren via onderstaande knop.


Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Business Analyst Technical Analyst Functional Analyst