Présentation société Voir les autres offres
   
 

First - Internal Sales

Gedreven door mensen?

Gepassioneerd door IT en ook nog eens gebeten door Sales?

 

First zoekt naar een 'Internal Sales'-do it all'er. 

 

 

Jouw job

 

De eerlijkste vacature ooit, vind je hier: 

 • Je zal je hoofd breken over welke consultant het beste past op welke aanvraag van welke partner of welke klant. Op die manier differentiëren we ons van andere consultancy-bedrijven. We vinden het namelijk belangrijk om zowel onze consultants blij te maken, als onze klanten en partners. Ze niet alleen matchen op skills en technische kennis en competencies, maar zeker ook op cultuur en op de mens achter de IT'er. 
 • Voor je onze consultants op interview stuurt, mag je hen nog even preppen. Wij noemen dat hier 'PrepTalks'. Ja hoor, een woordspeling af en toe hoort er ook bij. 
  Je zorgt dat de consultant alle nodige informatie heeft over zijn opdracht en dat hij tijdens het interview een ongelofelijke indruk maakt. 
 • Na hun onboarding of opstart op een project worden onze consultants ook door jou opgevolgd. Studeren ze genoeg? Zijn ze nog mee met de laatste nieuwe technologieën? Hoe zit het eigenlijk op hun project en doen ze het nog graag? 
 • Aangezien we een 'Internal Sales' zoeken, zal je voornamelijk opereren vanuit ons hoofdkantoor in Mechelen. Maar als je de banden wil versterken met onze klanten en partners, sturen we je ook af en toe eens de laan uit. Terugkomen is echter een must! 
 • Projecten die aflopen worden door jou opgevolgd. We staan voor langdurige relaties maar ook voor variatie en doorgroeimogelijkheden. Je taak bestaat er dus in om ervoor te zorgen dat onze consultants hun theoretische kennis kunnen omzetten in de praktijk door hen steeds opnieuw van een nieuwe opdracht te voorzien. Maar ook belangrijk, is ervoor te zorgen dat je proactief reageert op de afloop van projecten zodat je de continuïteit kan verzekeren. Niemand op de bank. Iedereen op een project. 
 • Je zet mee je schouders onder het retentiebeleid. Dat wil zeggen dat je je uiterste best doet om een stevige band op te bouwen met onze consultants. Jij bent hun aanspreekpunt wanneer het over projecten gaat. 
 • Je zal werken in functie van het 'Het Grotere Geheel', zijnde First. Maar hier intern is je Manager, Jurgen. Toffe peer wel. 

Wat we zeker niet mogen vergeten te zeggen is dat we sterkgroeiend zijn en dat zullen blijven.
De invulling van de functie zal dan ook verder evolueren samen met het bedrijf. 

 

 

Jouw profiel

 • Ervaring binnen IT is een must. Er is zeker kennis aanwezig, maar die is er nooit genoeg. 
 • Je hebt een Bachelor diploma. Of niet. Maar dan moet je wel al genoeg (3 tot 5 jaar) ervaring hebben in de sector. 
 • Je bent stipt en nauwkeurig. 
 • Je bent commercieel ingesteld en je kan onderhandelen. 
 • Je bewaart orde en overzicht over je werk. 
 • Je bent sterk communicatief en dat zeker ook telefonisch. Je telefoon moet een verlengde van je arm zijn en je allergrootste liefde, naast email, WhatsApp, SkypeForBusiness, ... 
 • Je schakelt snel, kan linken leggen tussen profielen en vacatures en je denkt in teamverband. Door je IT-kennis begrijp je perfect wat de klant vraagt en nodig heeft en speel je daar op in. Met flair. Met overtuiging. En vliegensvlug. 
 • Je wil mee je schouders zetten onder een jong gedreven bedrijf in volle groei. En eigenlijk zijn we gewoon ook het leukste en interessantste en meest energieke bedrijf in volle groei. Je verveelt je hier geen moment. 

 

Interesse? 

Dat is je geraden! 

 

Doe eens gek en solliciteer eens met een filmpje! 
Dat vinden we hier altijd fijn. 

Description société

MATCHING ENGAGED PEOPLE TO PERFORM

First is a young and driven company, founded in 2008 with about 145 people involved building the future. We provide state-of-the-art IT solutions and services based on the Microsoft, Cisco, Citrix, Redhat and VMware technology platforms.

The company stands for qualified and dedicated professionals in ICT infrastructure; our core consulting competences are service desk, local support, system engineering, network engineering, database administration, architecture, service management, infrastructure project management and managed services, including cloud services.

Our consultants' main goal is quality through knowledge, experience, personality and potential. In other words, the objective is to offer our clients the best match between their needs, work environment and our skills. In order to enable our consultants to become experts in their specific domain, First professionals get an intensive personal coaching and learning programme.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Pre-Sales / Sales
Mon compte Pas encore inscrit?