Présentation société Voir les autres offres
   
 

Gumption - Netwerk- en Securityconsultants: Junior, Medior, Senior

Rank1 gelooft dat ICT-infrastructuur maximaal moet bijdragen tot de winstgevende groei en de veerkracht van een onderneming. Rank1 helpt beslissingnemers, om de infrastructuur af te stemmen op de noden van de business.

 

 

Wil jij ook deel uitmaken van ons team? 

 • Je beschikt over een goede kennis van:
  • Windows Server en DataCenter-technologie met een zeer goede kennis van Active Directory
  • Virtualisatietechnieken & Cloud oplossingen
  • Opslag, hoge beschikbaarheid en back-up oplossingen 
 • Je hebt 1 (of meerdere) van volgende technologieën onder de knie: 
  • PowerShell, scripting,
  • SQL Server of andere database technologieën
  • Beheer en monitoring oplossingen
  • AWS en/of Azure
  • End-user Security 
 • Bovendien zijn relevante certificaten en sterk pluspunt.

 

Foresee the future

 

Rank1 laat de ICT-infrastructuur evolueren naar een wendbare, responsieve en schaalbare always-on omgeving die voorloopt op uw business-strategie en gebruikersnoden. Wij consolideren, standaardiseren, automatiseren en virtualiseren. Rank1 helpt de bedrijfscontinuïteit te verzekeren, net als de beveiliging van data en systemen. Tegelijkertijd zoeken wij naar nieuwe manieren om de kosten te verlagen. Zo krijgt u armslag voor strategische initiatieven en innovatie.

 

 

4ForeCsee the future

 

4ForeCsee the future staat voor de proactieve aanpak van Rank1 op het gebied van infrastructuurbeheer. De 4 C's staan voor 4 businessdrivers die strategische keuzes bepalen: cost efficiency, control, comfort en change readiness.

 

 

Infrastructure, netwerk en security experts

  

Rank1 is een team van 40 ICT-addicts en -experten met een diepgaande kennis van IT-architecturen, technologieën en industriestandaarden. Rank1 weet zich geruggensteund door Gumption, een groep van consultancybedrijven die focussen op waardecreatie voor hun klanten.

 

 

Waar maken wij het verschil?

 

Bij Rank1 heerst een open bedrijfscultuur. Wij ondersteunen je persoonlijke en professionele ontwikkeling met begeleiding, opleiding en een focus op kennisdeling.

Ons team komt geregeld samen om te brainstormen over lopende projecten en om samen de juiste oplossingen te vinden.

Je komt terecht in de Gumption group waar verschillende start-ups gevestigd zijn. Een positieve sfeer binnen een ruime, moderne werkomgeving in het hart van Kontich.

 

Onze lounge is uitgerust met een snookertafel en een sjotterkas en in de zomermaanden kunnen we gezellig lunchen op het terras met uitzicht op de visvijver.

 

 

Onze waarden? Thing Big, Excel Together, Embrace Trust en Act Gumption!

 

Je bent energiek en houdt van uitdagingen. Positivisme typeert je sociale persoonlijkheid en communiceren kan je vlot in het Nederlands, Engels en/of Frans. Je blijft graag op de hoogte van de nieuwe technologieën en bent gedreven in het behalen van certificaten.

 

 

Wat bieden wij?

 

Een jong, dynamisch bedrijf met een duidelijke visie, een - let's go for it - mentaliteit, een motiverende teamgeest, een no-nonsense aanpak, en een cultuur van openheid en transparantie.

 

Een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, tankkaart, mobiele telefoon, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering. 

Description société

Rank1 is een jonge onderneming met veel dynamiek, een heldere kijk, een let's go for it-mentaliteit, een motiverend team, een no-nonsense aanpak en een open communicatiecultuur. De beide voeten op de grond.
Ze zijn ondernemend, maar niet avontuurlijk. Jong, maar niet onervaren. Wat zij zelf niet goed kunnen, besteden ze uit, zodat zij zich 200% kunnen toeleggen op waar hun hart ligt: hun mensen, hun oplossingen en hun klanten. Die aanpak zorgt al sinds 2013 voor een stabiele, continue groei.

Ze geloven in evenwicht, voor hun klanten en voor hun medewerkers.

Goesting om mee te werken aan de projecten?

Passen je competenties en je kennis bij wat Rank1 doet?
Liggen jouw en onze ambities in dezelfde lijn?
Kun je je vinden in de waarden van ons bedrijf?
Pas je als persoonlijkheid in ons team, en bij onze klanten?

Daarnaar gaan we graag samen met jou op zoek. De bal ligt in jouw kamp.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Mon compte Pas encore inscrit?