N° Référence: 1052654
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Hays - AS/400 Programmeur (RPG)

Réf.: 1052654
HAYS - Recruiting experts in Information Technology
 
Hays - AS/400 Programmeur (RPG)
Tielt
 


Hays Information Technology is in België in korte tijd uitgegroeid tot een van de belangrijkste recruitment-specialisten op het gebied van ICT-professionals, ICT-managers en ICT-sales.

Gespecialiseerde consultants met een ruime ervaring en een klare kijk op het snel evoluerende ICT-landschap, kunnen voor jou wel eens de springplank zijn naar een nieuwe carrière.

Wij bieden zowel permanente jobs aan bij werkgevers als freelance opdrachten.

Voor Quadrant, een toonaangevende speler in de wereldwijde kunststofindustrie, is Hays IT op zoek naar een AS/400 (RPG) Programmeur.

 

Quadrant is met meer dan 80 jaar ervaring in het verwerken van kunststoffen een referentie voor innovatie geworden. Sinds de uitvinding van plastic heeft het bedrijf veel belangrijke baanbrekende ontwikkelingen gemaakt. Plastiekpioniers zoals Polymer Corporation / Polypenco, Erta, Poly Hi Solidur, Cestidur en Symalit worden gecombineerd onder de paraplu van de Quadrant Groep. In 2009 is het bedrijf een strategisch partnerschap met Mitsubishi Plastics aangegaan, wat de wereldwijde leidinggevende positie van Quadrant verder heeft versterkt.

 

Ter uitbereiding van het huidige IT-team is Hays op zoek naar een ervaren As400 programmeur.

 

 

Rol

  • In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de verdere ontwikkeling van het bestaande ERP-pakket.
  • Je staat in voor de technische analyse en ontwikkeling op bestaande businessapplicaties in RPG Iv Ile, vertaalt de behoeften naar technische specificaties en implementeert deze.
  • Het is jouw verantwoordelijkheid om de bestaande applicatie te onderhouden en de verzoeken voor aanpassingen en veranderingen tot een goed einde te brengen.

 

Profiel

  • Bachelor IT of gelijkwaardig door ervaring
  • Om succesvol te zijn als AS/400 programmeur heb je idealiter reeds een mooie ervaring opgebouwd in een AS/400 RPG Ile-omgeving.
  • Je hebt technische kennis van SQL, Cl en DB400 kennis van VB of Java vormt een plus.
  • We zoeken een resultaatgerichte teamplayer met sterke analytische skills die vlot communiceert in het Nederlands en Engels.
  • Je bent flexibel, weet prioriteiten te stellen en kunt autonoom werken.

 

Aanbod

 

Je komt terecht in een aangename werkomgeving en maakt deel uit van een collegiaal team in een internationale omgeving.

 

 

Ben jij een bewezen RPG expert en kom je graag terecht in een internationaal bedrijf met een down-to-earth mentaliteit en flexibiliteit? Dan is deze job ongetwijfeld iets voor jou. Solliciteer snel via onderstaande link!


hays.be
Confirmation
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Analyst Programmer Developer / Programmer iSeries (AS/400) RPG
Mon compte Pas encore inscrit?