N° Référence: 1053586
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Hays - Full Stack Developer HealthCare

Réf.: 1053586
HAYS - Recruiting experts in Information Technology
 
Hays - Full Stack Developer HealthCare
Antwerpen
 


Hays Information Technology in Belgium has grown to become an important recruitment specialist for ICT-professionals, ICT-managers and ICT-sales.

Our specialised consultants have a broad experience in the IT field and can rely on their expert insights into the IT market to help you jump to a new career.

We offer both permanent jobs at employers as freelance missions.

Hays assisteert zijn partner, een softwarebedrijf gespecialiseerd in softwaretoepassingen voor de medische sector, in zijn zoektocht naar een Freelance Full Stack Developer. Gezien het groeiend marktaandeel is dit bedrijf op zoek naar een ervaren developer die kan meewerken aan het verstevigen van de klanttevredenheid.

 

 

Jobomschrijving

  • In de functie van Full Stack Developer zal je de brug maken van een efficiënte en aangename gebruikerservaring naar een performante back-end.
  • Daarnaast zal je mee instaan voor de ontwikkeling van een betekenisvolle webapplicatie met micro services, die intensief zal gebruikt worden.
  • Vervolgens ben je verantwoordelijk voor een technisch team op hoog niveau.
  • Je zal deelnemen aan verschillende uitdagende projecten, waar jouw expertise centraal staat.

 

Profiel

  • Om succesvol te zijn in deze freelance opdracht heb je minstens een aantal jaar ervaring in full stack development en een drietal jaar gewerkt met C# op een .NET framework.
  • Je hebt kennis van een brede waaier aan patterns (DDD, CQRS/Es, MVC, Ioc, Repositories, Unit Of Work...) en je weet wanneer welke pattern toegepast moet worden.
  • Je beschikt over een diepgaande kennis van HTTP, Rest, HTML5, CSS3, JavaScript en TypeScript. Vervolgens heb je kennis van Version Control Systems, zoals GIT.
  • Je bent overtuigd van een test-driven aanpak in een Scrum omgeving. Kennis van Dot Net Core en Identity Server wordt gezien als een plus.
  • Je bent gedreven door nieuwe technologieën, geeft graag je mening en treedt graag in gefundeerde discussie om in team te komen tot de beste keuzes.

 

Wil jij graag deze uitdagende freelance missie vervullen binnen een no-nonsense bedrijfscultuur met focus op innovatie? Ben jij op zoek naar een goede work-life balance in een open bedrijfscultuur? Aarzel dan niet en stuur je CV via de knop hieronder.


hays.be
Confirmation
Offres d'emploi similaires
Mon compte Pas encore inscrit?