N° Référence: 1052657
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Hays - IT Solution Architect

Réf.: 1052657
HAYS - Recruiting experts in Information Technology
 
Hays - IT Solution Architect
Wervik
 


Hays Information Technology is in België in korte tijd uitgegroeid tot een van de belangrijkste recruitment-specialisten op het gebied van ICT-professionals, ICT-managers en ICT-sales.

Gespecialiseerde consultants met een ruime ervaring en een klare kijk op het snel evoluerende ICT-landschap, kunnen voor jou wel eens de springplank zijn naar een nieuwe carrière.

Wij bieden zowel permanente jobs aan bij werkgevers als freelance opdrachten.

Voor de Vanheede Environment Group is Hays IT op zoek naar een IT Solution Architect om het bestaande IT-team te versterken.

 

 

Jobomschrijving

 • Vanheede biedt op heden aan meer dan 10.000 klanten een duurzame, efficiënte en economische oplossing op het gebied van afvalmanagement.
 • De groep vervult een sleutelrol in het realiseren van de circulaire economie door elke afvalstroom te verwerken tot een nieuwe grondstof of tot energie, dit zowel in eigen als externe verwerkingssites.
 • Ondertussen behoort het bedrijf tot de top binnen de Benelux en Noord-Frankrijk, maar hun ambities reiken ongetwijfeld verder: ondertussen staan er zowel binnen als buiten Europa een aantal internationale projecten in de steigers.
 • Als IT Solution Architect vervoeg je het bestaande IT team en help je mee aan de ontwikkeling van de digitale architectuur om tot beheersbare en toekomstgerichte oplossingen te komen. Interfacing en modulariteit zijn hierbij de hoekstenen.
 • Het is jouw taak als centraal aanspreekpunt voor de collega's om oplossingen te ontwikkelen die in lijn zijn met de architectuurprincipes van het bedrijf.
 • Je bent verantwoordelijk voor het releasen van de verschillende businessapplicaties, de analyse en evaluatie van systemen binnen projecten en het ondersteunen van projectteams tijdens design-, build-, test- en deployfases.
 • Je werkt nauw samen met de developers, architecten en het projectteam en bent verantwoordelijk voor het vertalen van de businessnoden naar technische oplossingen. Daarbij doe je impactanalyse van de aangevraagde changes en/of upgrades met als bedoeling om zowel de verdere vereenvoudiging van processen te bewerkstellen als te garanderen dat alle betrokken processen correct op elkaar afgestemd blijven.

 

Profiel

 • Idealiter beschik je als IT Solution Architect over een masterdiploma Informatica of ben je gelijkwaardig door ervaring.
 • Bij voorkeur heb je minimum drie jaar relevante werkervaring als IT Architect.
 • Je hebt kennis van service-oriented architecture databases en data modeling technieken, bent klant- en resultaatgericht en hebt zin voor initiatief.
 • Je communiceert vlot in Nederlands, Frans en/of Engels en bestempelt jezelf als flexibel en stressbestendig.

 

Aanbod

 

Vanheede biedt jou een uitdagende en gevarieerde job met verantwoordelijkheid bij een financieel gezonde organisatie met weinig verloop en een open bedrijfscultuur. Bovendien kan je in ruil voor je expertise en initiatief rekenen op een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.

 

 

Heb je ervaring als Solution Architect, ben je klantgericht en zoek je een nieuwe uitdaging waarbij je veel verantwoordelijkheid kan krijgen? Solliciteer dan snel via onderstaande knop!


hays.be
Confirmation
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Application Architect Infrastructure Architect
Mon compte Pas encore inscrit?