N° Référence: 1053587
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Hays - Product Owner HealthCare

Réf.: 1053587
HAYS - Recruiting experts in Information Technology
 
Hays - Product Owner HealthCare
Antwerpen
 


Hays Information Technology in Belgium has grown to become an important recruitment specialist for ICT-professionals, ICT-managers and ICT-sales.

Our specialised consultants have a broad experience in the IT field and can rely on their expert insights into the IT market to help you jump to a new career.

We offer both permanent jobs at employers as freelance missions.

Hays assisteert zijn partner, een softwarebedrijf gespecialiseerd in softwaretoepassingen voor de medische sector, in zijn zoektocht naar een freelance Product Owner. Gezien het groeiend marktaandeel is dit bedrijf op zoek naar een ervaren Product Owner die kan meewerken aan het verstevigen van de klanttevredenheid.

 

 

Rol

  • In de rol van Product Owner zal je de brug maken van een probleemstelling naar een efficiënte en aangename gebruikerservaring.
  • Daarnaast sta je mee in voor de productontwikkeling van een betekenisvolle webapplicatie die intensief zal gebruikt worden door verscheidene actoren.
  • Vervolgens speel je een verantwoordelijke rol in een team van hoog niveau.

 

Profiel

  • Om succesvol te zijn binnen deze freelance opdracht heb je minstens een aantal jaar ervaring met functionele analyses en softwareontwikkeling.
  • Daarbij heb je ervaring met UML (business) work flows en Agile methodologie.
  • Het wordt gezien als een plus indien je tweetalig (NL/FR) bent, kennis hebt van Photoshop, HTML/JavaScript prototyping en/of je ervaring hebt in de HealthCare, ICT en/of Wzc.
  • Je bent gedreven door het vinden van de beste oplossing, op maat van de klanten. Je geeft je mening en treedt graag in gefundeerde discussie om in team te komen tot de beste keuzes.
  • Je kan heel breed evalueren om dan tot een nauwe analyse te komen en je kan patronen herkennen, verbanden leggen tussen verschillende requirements en deze stapsgewijs inlossen via een visie op langere termijn.
  • Je bent een gebeten ondernemer die gedreven is om zijn vak verder te ontwikkelen.

 

Wil jij graag deze uitdagende freelance missie vervullen binnen een no-nonsense bedrijfscultuur met focus op innovatie? Ben jij op zoek naar een goede work-life balance in een open bedrijfscultuur? Aarzel dan niet en stuur je CV via de knop hieronder.


hays.be
Confirmation
Offres d'emploi similaires
Mon compte Pas encore inscrit?