N° Référence: 1052757
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Hays - Software Engineer (Junior Tot Senior)

Réf.: 1052757
HAYS - Recruiting experts in Information Technology
 
Hays - Software Engineer (Junior Tot Senior)
Gent
 


Hays Information Technology is in België in korte tijd uitgegroeid tot een van de belangrijkste recruitment-specialisten op het gebied van ICT-professionals, ICT-managers en ICT-sales.

Gespecialiseerde consultants met een ruime ervaring en een klare kijk op het snel evoluerende ICT-landschap, kunnen voor jou wel eens de springplank zijn naar een nieuwe carrière.

Wij bieden zowel permanente jobs aan bij werkgevers als freelance opdrachten.

Voor de afdeling Health & Safety binnen Securex is Hays IT op zoek naar een software engineer.

  • Drongen
  • Junior tot Senior
  • Progress & .NET

Bij Securex staat de klant centraal. Dit maakt Securex waar door klanten bij te staan met uitgebreide expertise in elke fase van hun onderneming, zij het als starter, zelfstandige, KMO, grote onderneming of multinational. Binnen de afdeling Health & Safety biedt Securex ondersteuning om een werkomgeving te creëren waar het gezond, veilig en aangenaam werken is. Deze geeft advies aan klanten over diverse aspecten van het welzijn en de veiligheid van werknemers. Als software engineer binnen deze divisie ontwikkel, onderhoud en optimaliseer je specifieke programma's en toepassingen voor Health & Safety. Samen met je collega's sta je in voor het onderhoud en de ontwikkeling van de applicaties in een Progress of .NET omgeving (ervaring met deze technologieën is geen must). Verder bewaak je de performantie van de applicaties en de continuïteit van de processen. In samenwerking met de Business Analyst werk je mee de analyses uit. Rapportage in SAS en koppelingen met externe applicaties vormen een uitdaging voor jou.

 

Voor deze vacature is Securex op zoek naar een gemotiveerde Software Engineer die zijn of haar tanden in deze uitdagende projecten wil zetten. Kom je vers van de schoolbanken en beschik je over een hoger diploma in IT of heb je al een uitgebreide bagage in software development? In beide gevallen kom je in aanmerking voor deze functie. Daarnaast hou je van nieuwe uitdagingen en projecten. Je denkt pragmatisch, zoekt actief naar oplossingen en levert graag een kwaliteitsvol resultaat af.

 

 

Securex biedt jou een boeiende en gevarieerde job bij een innoverende organisatie. Je kan rekenen op vele ontwikkelingsmogelijkheden en opleidingskansen om jouw carrière binnen Securex vorm te geven. Naast een competitief salarispakket kan je ook rekenen op tal van extralegale voordelen die enkel weggelegd zijn voor werknemers bij Securex.

 

 

Ben jij de Software Engineer waar Hays IT en Securex naar op zoek zijn? Neem dan snel contact op met Lies Van den Troost van Hays IT.


hays.be
Confirmation
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Analyst Programmer Technical Analyst Developer / Programmer .NET
Mon compte Pas encore inscrit?