N° Référence: 63370 (IGB300089358)
Présentation société Voir les autres offres
   
 

iStorm - Analist

Réf.: 63370 (IGB300089358)
header iStorm

MISSIE iStorm is een belgisch rekruteringsagentschap, gespecialiseerd in het plaatsen van ICT en New Media professionals in België en Luxemburg.

GESCHIEDENIS iStorm is opgestart door rekruteringsspecialisten met meer dan 15 jaar ervaring in de ICT sector. Onze consultants hebben gewerkt voor de meest gerespecteerde rekruteringsbedrijven in België. Naast hun breed professioneel netwerk hebben onze consultants ook een uitmuntende kennis in hun specifiek technologisch vakgebied.

KANDIDATEN iStorm is een rekruteringsagentschap met vergunning van het Vlaams Gewest, Regio Brussel en het Waals Gewest. Wij sturen uw CV pas uit na een grondige introductie van onze klanten alsook van de functieinhoud.

header iStorm

iStorm - Analist (Ref. 63370 (IGB300089358))

Bedrijfsomschrijving

 

IT neemt binnen onze klant, een vooraanstaand bedrijf in de B to C markt, een cruciale plaats in. Als functioneel analist vorm je de brug tussen de interne gebruikers binnen onze klant en de IT-experten. Je koppelt je kennis van IT-systemen aan een gezonde dosis pragmatisch denken.

Bij hen beland je in een organisatie die continu in beweging is. Optimalisatie en efficiëntie behoren tot de core business van het bedrijf. Je werkt vanuit het nieuwe hoofdkwartier in Mechelen

Ben je geboeid door analyses? Hou je van communicatie? En wil je graag aan de slag als FUNCTIONEEL ANALIST te Mechelen? Lees dan zeker verder!

 

 

Functieomschrijving

 • Als functioneel analist maak je werk van een sterke partnerrelatie en ga je in dialoog met de gebruikers om tot de kern van de zaak te komen.
 • Via een spitsvondige behoeftenanalyse achterhaal je de functionele en niet-functionele requirements en ben je onder andere betrokken bij het testproces.
 • Als een echte business-partner zorg je er ook voor dat de gebruikers de nodige functionele ondersteuning krijgen en over voldoende documentatie beschikken.

 

Wat jij dan precies doet?

 • Je denkt mee met de business-analisten, architecten en ontwikkelaars over mogelijke IT- en procesoplossingen (intern ontwikkeld of pakket-implementaties) en stelt die voor aan de business, jouw interne klant. Daarbij hou je altijd de langere termijn voor ogen.
 • Je analyseert en beschrijft het functionele gedrag van systemen en hun interacties via UML of andere standaard modelleringstools. De ontwikkelaars gaan verder aan de slag met jouw gegevens.
 • Jij zet de business requirements om in functionele specificaties. Je onderzoekt dus eigenlijk hoe je de wensen van de klant kan omzetten in een concrete toepassing. Daarbij neem je eenvoud, efficiëntie en haalbaarheid als leidraad.
 • Je voert functionele testen uit op de gebouwde oplossingen.
 • Je stelt duidelijke werkinstructies op voor het gebruik van een nieuw of aangepast intern systeem. Zo kan het systeem correct en eenvoudig uitgelegd worden aan de gebruikers.
 • Werkplek: Mechelen

 

Functie-eisen

 • Opleiding en ervaring - Je hebt een bachelor- of masterdiploma (of gelijkwaardig door ervaring), hebt affiniteit met IT en ervaring met functionele analyses.
 • Klantgericht - Je zoekt altijd naar de beste oplossing voor de interne klant en de organisatie. Goede communicatieskills, een klantgerichte instelling
 • en een kritische geest zijn jouw belangrijkste troeven.
 • Resultaatgericht - Onze klant is een organisatie die constant in beweging is. Je kan goed omgaan met veranderende omstandigheden en vindt het een uitdaging om altijd de geschikte oplossing te vinden.
 • Bruggenbouwer - Je bent een bruggenbouwer in hart en nieren die goed om kan met verschillende persoonlijkheden. Je beseft als geen ander dat elk z'n eigen manier van communiceren heeft.
 • Talenkennis - Je spreekt Nederlands en Engels: handig om met iedereen te overleggen, ook met je collega's uit India.

 

Arbeidsvoorwaarden

 

Je krijgt de kans om je expertise verder uit te bouwen in een energieke & no-nonsense onderneming. Je kan rekenen op een contract van onbepaalde duur, een stimulerende omgeving met ruimte voor initiatief en persoonlijke groei. Naast toffe collega's krijg je een aantrekkelijk loonpakket (maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, netto-onkostenvergoeding, cadeaucheques) aangevuld met bedrijfswagen. Werken in Mechelen

 

 

Interesse? Mail me via onderstaande knop.

Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Business Analyst Functional Analyst UML