N° Référence: 64730 (IGB314829868)
Présentation société Voir les autres offres
   
 

iStorm - IT System Engineer

Réf.: 64730 (IGB314829868)
header iStorm

MISSIE iStorm is een belgisch rekruteringsagentschap, gespecialiseerd in het plaatsen van ICT en New Media professionals in België en Luxemburg.

GESCHIEDENIS iStorm is opgestart door rekruteringsspecialisten met meer dan 15 jaar ervaring in de ICT sector. Onze consultants hebben gewerkt voor de meest gerespecteerde rekruteringsbedrijven in België. Naast hun breed professioneel netwerk hebben onze consultants ook een uitmuntende kennis in hun specifiek technologisch vakgebied.

KANDIDATEN iStorm is een rekruteringsagentschap met vergunning van het Vlaams Gewest, Regio Brussel en het Waals Gewest. Wij sturen uw CV pas uit na een grondige introductie van onze klanten alsook van de functieinhoud.

header iStorm

iStorm - IT System Engineer (Ref. 64730 (IGB314829868))

Bedrijfsomschrijving

 

Mijn klant is de umbrella brand voor een wereldwijde groep van bedrijven in interieurtextiel, met vestigingen in België, de Verenigde Staten, Indië en China. Op dit ogenblik willen zij hun IT team in Oostrozebeke versterken met een IT SYSTEM ENGINEER

 

 

Functieomschrijving

  • Na een intensieve opleiding en ruime inwerkperiode word je het aanspreekpunt voor diverse IT-gerelateerde vragen vanuit meerdere firma's in binnen- en buitenland.
  • Je installeert, configureert en onderhoudt zowel Hardware, netwerken, operating systemen als specifieke applicaties.
  • Je zorgt voor voortdurende updates van hun ERP-pakket en vertaalt bedrijfsprocessen naar geautomatiseerde oplossingen.
  • Kortom, je bent een IT-generalist, iemand met een helicopterview en een vlijmscherpe blik om tot precieze analyses te komen en de juiste prioriteiten te stellen.
  • De IT manager is jouw coach en je mag minstens zoveel support van je collega's verwachten.

 

Functie-eisen

  • Zij mikken op een bachelor-niveau, met een uitgesproken passie voor IT en problem solving skills.
  • Je hebt een brede interesse voor bedrijfsprocessen en je bent graag bezig met het upgraden van jezelf.
  • Snel switchen tussen verschillende materies en complexiteit kunnen reduceren tot maximale eenvoud zijn jouw superieure talenten.
  • Qua talenkennis verwachten wij een uitstekende kennis van het Nederlands en het Engels.
  • Ervaring in een gelijkaardige functie is zeker een meerwaarde.

 

Arbeidsvoorwaarden

 

Zij  bieden een loopbaan met veel afwisseling en ontplooiingskansen binnen een groeiende internationale bedrijvengroep. Naast een grondige opleiding, voorzien zij  in een aantrekkelijk salaris, wachtpremies, smartphone, laptop en maaltijdcheques. Samen met je collega's vorm je een zelfsturend team, met de mogelijkheid om af en toe naar andere werelddelen te reizen.

 

 

Interesse?

 

Reageer vlug en solliciteer via de knop hieronder.

Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : System Engineer / Administrator TCP/IP Network Hardware