Présentation société Voir les autres offres
   
 

IT-Planet - Java Developer

IT-PLANET - Java Developer


Beschrijving bedrijf

IT-Planet is een gespecialiseerd informatica projectsourcing bedrijf gelegen in Gent. We zijn actief bij diverse grote klanten over heel Vlaanderen en Brussel in volgende ICT-domeinen: Application Development, Infrastructure Service & Software Testing. Om ons team van 160 medewerkers te versterken zijn we momenteel op zoek naar: Java Developer


Functieomschrijving

  • Het hoofddoel van deze opdracht is de website aan te passen n.a.v. vraag van de klanten om het zo toegankelijk en klantvriendelijk mogelijk te maken.
  • Je opdracht bestaat erin om geautomatiseerde unit en integratietesten te schrijven, mogelijke verbeteringen voor te stellen, technische handleidingen te bepalen.

 

Jouw profiel

  • Je hebt 2 jaar relevante ervaring als Java developer en ervaring met zowel JavaScript en Angular 1. Ervaring met Angular 2 is een plus.
  • Je hebt basiskennis van GIT en een Agile mindset. Kennis van AEM, OWASP en Adobe Experience Manager platform is een plus.
  • Je spreekt vlot Nederlands én Engels.
  • Je bent communicatie- en analysegericht en kan zowel zelfstandig als in team werken. Je zoekt mee naar oplossingen en kan je mening goed verduidelijken.

 

Ons aanbod

 

Bij ons word je verloond naar werk, kennis & competenties.

Met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps-en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdcheques...

Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden & training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er al weer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten klaar.

 

Freelance? Aarzel zeker niet ons te contacteren voor voorstel op maat.

 

 

Interesse? Stuur je CV en eventueel je motivatiebrief via de knop hieronder.

Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Analyst Programmer Developer / Programmer Java / J2EE
Mon compte Pas encore inscrit?