Présentation société Voir les autres offres
   
 

IT-Planet - Service Desk Agent

IT-PLANET - Service Desk Agent


Beschrijving bedrijf

IT-Planet is een gespecialiseerd informatica projectsourcing bedrijf gelegen in Gent. We zijn actief bij diverse grote klanten over heel Vlaanderen en Brussel in volgende ICT-domeinen: Application Development, Infrastructure Service & Software Testing. Om ons team van 160 medewerkers te versterken zijn we momenteel op zoek naar: Service Desk Agent


Functieomschrijving

  • Je hoofdtaak bestaat uit het begeleiden en opvolgen van de binnenkomende oproepen van zowel de interne gebruikers (= interne medewerkers) als de externe gebruikers (= distributiepartners als agenten, makelaars, ...) om te zorgen voor een probleemloze werking van de werkplek bij de interne medewerkers en van de software toepassingen bij de externe gebruikers.
  • Je staat in voor het begeleiden en opvolgen van alle standaard IT aanvragen met betrekking tot de werkplek van de interne gebruikers, en tot de toegangen voor de software toepassingen van de externe gebruikers.

 

Jouw profiel

  • Je hebt een Bachelor in IT of gelijkgesteld door ervaring in een gelijkaardige functie.
  • Je hebt al een eerste ervaring als service desk agent.
  • Je bent perfect tweetalig (NL-FR) en spreekt ook vloeiend Engels.

 

Aanbod

 

Bij ons word je verloond naar werk, kennis & competenties. Met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps-en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdcheques,... . Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden & training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er al weer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten klaar.

 

Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat.

 

 

Interesse? Stuur je CV en eventueel je motivatiebrief via onderstaande knop.

Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Helpdesk / Support Operator Desktop / PC MS Office Hardware