N° Référence: ATP-2018-428
Présentation société Voir les autres offres
   
 

KU Leuven - Business Analist

Réf.: ATP-2018-428

Denk jij meteen 'dit kan beter' als je ziet hoe een administratief proces verloopt? Zet je graag je tanden in de vereenvoudiging van complexe processen? Wil je betrokken zijn bij nieuwe initiatieven van het eerste idee en concept tot en met de implementatie en follow-up? Dan ben jij misschien wel onze gedroomde SAP Business Analist! Bij ICTS haal je je hart op aan de meest innovatieve technologieën en complexe uitdagingen. Je komt terecht in een dynamische tak van een stabiele organisatie, de KU Leuven. Wil je je eerste professionele stap zetten of kan je al een mooi gevulde rugzak met professionele ervaring meebrengen? Wij verwelkomen enthousiaste medewerkers van alle ervaringsniveaus in een omgeving met ondersteuning en ruimte om continu te kunnen bijleren. Bij ICTS kies je voor een carrière met eindeloze kansen tot zelfontplooiing en specialisatie, want we bieden zowat alle mogelijke ICT-diensten aan voor 100.000 studenten en 20.000 medewerkers. Innovatie zit in onze core, dankzij onze academische achtergrond.

 

 

Functie 

 • Je komt terecht in een scrumteam dat volledig zelfstandig instaat voor het ontwerp, de bouw en de ondersteuning van diverse onderwijsprocessen en -toepassingen.
 • Je leert deze processen samen me je collega's en coaches door en door kennen en bouwt je kennis rond de bijbehorende SAP-modules (SLCM,FICA, PD...) verder uit.
 • Je maakt complexe vraagstukken behapbaar. Samen met de gebruikers denk je na over Agile oplossingen die jullie in kleinere incrementele bouwblokken kunnen opleveren.
 • Binnen het scrumteam geef je die bouwblokken samen technisch vorm om zo gebruiksvriendelijke toepassingen uit te rollen.

   

Profiel 

 • We kijken uit naar een Junior of een Senior SAP Business Analist.
  • Voor het juniorprofiel is een eerste relevante werkervaring in SAP en/of onderwijsprocessen, zowel in functioneel als technisch gebruik, een grote meerwaarde.
  • Voor het seniorprofiel vragen we minstens vijf jaar relevante werkervaring in SAP (bij voorkeur met de onderwijs-modules) en het talent om een groep mensen te enthousiasmeren en samen tot creatieve oplossingen te laten komen.
 • Je hebt een masterdiploma van een studierichting met een sterke focus op IT of bent gelijkwaardig door ervaring.
 • Je functioneert goed in een team, maar kan ook zelfstandig werken. Initiatief nemen en proactief communiceren zijn voor jou een evidentie.
 • Je bent creatief en krijgt energie van originele alternatieven bedenken.
 • Je leert met plezier bij en daagt jezelf graag uit om de grenzen van je algemene IT-kennis en SAP-expertise te verleggen.

  

Aanbod

 

We bieden jou een voltijdse job, in de regio Leuven, voor onbepaalde duur in een boeiende en vernieuwende organisatie. Je bent omringd door vakexperts die je intensief opleiden en begeleiden. Werk, fun en vrije tijd zijn bij ICTS in evenwicht. Je kan rekenen op een salaris in graad 6, 7 of 8, afhankelijk van je competenties en ervaring. 

 

 

Interesse?

 

Solliciteren voor deze vacature kan tot en met 08/10/2018 via de knop hieronder.

 

 

 

KU Leuven wil een omgeving creëren waarin alle talenten maximaal tot ontplooiing kunnen komen, ongeacht gender, leeftijd, culturele herkomst, nationaliteit of functiebeperking. 

Description société

Werken in een uitdagende academische omgeving, die de wereld elke dag een beetje verandert met grote projecten, maar ook met kleine revoluties en dagelijkse verbeteringen. Bij de KU Leuven krijgt u zo'n 13.000 collega's, allen met hun eigen talenten en verantwoordelijkheden. Het vergt state-of-the-arttechnologie om al die breinen doeltreffend te laten communiceren. Got IT ?

Lire la suite
Confirmation
Offres d'emploi similaires
Mon compte Pas encore inscrit?