N° Référence: ATP-2017-341
Présentation société Voir les autres offres
   
 

KU Leuven - PHP Symfony Developer

Réf.: ATP-2017-341

Voor de ICT Groepsdienst zoeken wij een

 

PHP Symfony Developer

 

De enthousiaste onderzoekers, briljante docenten en gedreven medewerkers binnen de Groep Biomedische Wetenschappen koesteren grootse digitale dromen voor de toekomst.

Het webteam binnen de ICT Groepsdienst bruist van enthousiasme om die uitdagingen aan te gaan en gaat op zoek naar extra gedreven collega's. Symfony-framework vormt vaak de ruggengraat voor de toepassingen die we bouwen en onderhouden.

Website van de eenheid

 

 

Functie

 • Je ontwikkelt en ondersteunt administratieve webapplicaties voor de meest uiteenlopende, specifieke doelstellingen en ter ondersteuning van studenten, lesgevers, onderzoekers en het ondersteunend personeel.  
 • Je bent hierbij verantwoordelijk voor het volledige process (of een betekenisvol deel ervan) van analyse, ontwikkeling tot testing en nazorg.
 • Je zorgt voor een duidelijke en werkbare documentatie van de ontwikkelde toepassingen.
 • Je verzorgt een actieve ondersteuning van gebruikers door o.a. het uitschrijven van handleidingen en het tonen van een grote betrokkenheid bij de respectievelijke projecten.
 • Je bent betrokken bij de ontwikkeling van specifieke webtoepassingen ter ondersteuning van diverse wetenschappelijke studies en onderzoeksprojecten.

 

Profiel

 • Je behaalde minstens een bachelordiploma of je bent gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt relevante ervaring als backend developer, webmaster, of een vergelijkbare functie en je hebt eveneens een degelijke kennis van front-end development.
 • Je kennis van de mogelijkheden van PHP 5+, PHP Frameworks, MySQL, JavaScript en JQuery is een absolute vereiste en je ervaring met het Symfony-framework is een pluspunt.
 • Je hebt ervaring met grotere projecten waar gebruik gemaakt werd van Composer, GIT, Gitlab, unit testing, continuous integration,...
 • Je gebruikt veelvuldig de 3 letterwoorden zoals OOP, MVC, DDD, ORM...en Elasticsearch, Angular, Shibboleth klinkt je vertrouwd in de oren.
 • Ervaring met CQRS en Event sourcing is een pluspunt.
 • Je bent flexibel, klantgericht en je kan goed werken in een jong dynamisch en gedreven team.
 • Je hebt een creatieve werkhouding en oog voor detail.

 

Aanbod

 

Wij bieden jou een job in een innovatieve omgeving met internationale uitstraling. Het betreft een contract voor onbepaalde duur met voltijdse tewerkstelling. Kandidaten met interesse voor een deeltijdse tewerkstelling zijn eveneens welkom. Deze functie is gekoppeld aan een verloning in graad 5, 6 en uitzonderlijk graad 7, afhankelijk van je ervaring en competenties. Bovendien biedt Ku Leuven heel wat extralegale voordelen zoals onder andere een hospitalisatieverzekering, een groepsverzekering, een aantrekkelijke verlofregeling, tussenkomst openbaar vervoer, e-bikes...

 

 

Solliciteren voor deze vacature kan tot en met 31/01/2018 via de knop hieronder.

Description société

Werken in een uitdagende academische omgeving, die de wereld elke dag een beetje verandert met grote projecten, maar ook met kleine revoluties en dagelijkse verbeteringen. Bij de KU Leuven krijgt u zo'n 13.000 collega's, allen met hun eigen talenten en verantwoordelijkheden. Het vergt state-of-the-arttechnologie om al die breinen doeltreffend te laten communiceren. Got IT ?

Lire la suite
Confirmation
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Analyst Programmer Developer / Programmer Web Master / Web Manager PHP Symfony
Mon compte Pas encore inscrit?