N° Référence: ref. ATP-2018-75
Présentation société Voir les autres offres
   
 

KU Leuven - Security Application Expert

Réf.: ref. ATP-2018-75

Je interesse in de beveiligingsaspecten van IT is eindeloos. Je wordt warm van securityconcepten ontwerpen en implementeren. En je wilt je kennis inzetten en uitdiepen binnen een state-of-the-art ICT-organisatie. Driemaal 'check!'? Dan kan jij onze Security Application Expert worden.

 

 

Functie

  • Je werkt samen met je team en de beheerders van de verschillende applicaties aan de uitbouw van ons identity & access management (IAM) systeem.
  • Je beheert onze IAM-omgeving en implementeert er de businessprocessen die specifiek zijn voor de KU Leuven.
  • Je ontwikkelt koppelingen tussen ons IAM-systeem en andere omgevingen en systemen.
  • Je blijft up-to-date binnen je expertisedomein, leert voortdurend bij en brengt onze IAM-omgeving zo naar een topniveau.

 

Profiel

  • Je hebt een universitair diploma binnen een IT-richting, of bezit een ander universitair diploma en hebt jezelf verregaand bijgeschoold op IT-securityvlak, of bent gelijkwaardig door ervaring.
  • Je passie voor IT in het algemeen en security in het bijzonder kent geen grenzen. Blijven bijleren over je vakgebied is voor jou een plezier, geen opgave.
  • Je bent sterk analytisch en conceptueel ingesteld.
  • Je kent de belangrijkste IAM-technologieën en kunt ze gebruiken. Of je hebt een sterke IT-achtergrond en bent bereid om snel je IAM-kennis te vergroten.
  • We denken onder meer aan Unix scripting, automatisatie via Puppet, Docker, NetIQ Identity Manager, TLS, RESTful-interfaces...
  • Je spreekt en schrijft vlot in het Nederlands en Engels.

 

Aanbod

 

We bieden jou een voltijdse job, in de regio Leuven, voor onbepaalde duur in een boeiende en vernieuwende organisatie. Je komt terecht in een team van vakexperts die je intensief opleiden en begeleiden. Werk, fun en vrije tijd zijn bij ICTS in evenwicht. Je kunt  rekenen op een salaris in graad 6, 7 of 8, afhankelijk van je competenties en ervaring.

 

 

Interesse?

 

Meer informatie is te verkrijgen via de knop hieronder.

 

Solliciteren voor deze vacature kan tot en met 04/09/2018 via de knop hieronder.

 

KU Leuven wil een omgeving creëren waarin alle talenten maximaal tot ontplooiing kunnen komen, ongeacht gender, leeftijd, culturele herkomst, nationaliteit of functiebeperking. Hebt u vragen in verband met toegankelijkheid of ondersteuningsmogelijkheden, dan kan u ons contacteren via onderstaande knop.

Description société

Werken in een uitdagende academische omgeving, die de wereld elke dag een beetje verandert met grote projecten, maar ook met kleine revoluties en dagelijkse verbeteringen. Bij de KU Leuven krijgt u zo'n 13.000 collega's, allen met hun eigen talenten en verantwoordelijkheden. Het vergt state-of-the-arttechnologie om al die breinen doeltreffend te laten communiceren. Got IT ?

Lire la suite
Confirmation
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Security Engineer System Engineer / Administrator Security
Mon compte Pas encore inscrit?