N° Référence: ATP-2020-585
Présentation société Voir les autres offres
   
 

KU Leuven - Systeembeheerder Windows Server

Réf.: ATP-2020-585

Droom je ervan om je IT-vaardigheden toe te passen binnen een Windows Enterprise omgeving? Wil je je steentje bijdragen aan de performantie, schaalbaarheid en beschikbaarheid van de Windows Server systemen aan de grootste universiteit van Vlaanderen? Dan word jij misschien wel een van de systeembeheerders van de Windows Server infrastructuur bij KU Leuven. Ben je benieuwd waarom je toekomstige collega's graag bij ICTS werken?

 

 

Functie

 • Als teamlid van het Windows Server team binnen de groep Centrale Infrastructuur, bouw je onze Windows Server omgeving en onze centrale MSSQL gebaseerde database clusters mee uit en sta je in voor de operationele ondersteuning ervan.
 • Je installeert en onderhoudt de centraal beheerde Windows Server omgeving en de belangrijkste softwarepakketten die er op draaien. Daarbij zorg je voor automatisering, monitoring, back-ups, beveiliging en grondige documentatie.
 • Je bewaakt de kwaliteit van de Windows Server Infrastructuur. Performantie, schaalbaarheid en beschikbaarheid zijn hierbij sleutelwoorden.
 • Je automatiseert beheerstaken via scripting waar mogelijk.
 • Je onderzoekt, implementeert en integreert nieuwe functionaliteiten en voert migraties en upgrades uit van oude naar nieuwe versies. Zo verbeter je voortdurend de veiligheid en de beschikbaarheid van de systemen en hun toepassingen.
 • Je blijft je Windows Server kennis en andere noodzakelijke IT-kennis uitbreiden en beschouwt bijleren over de nieuwste technologieën als een boeiende uitdaging.
 • Je ondersteunt applicatiebeheerders waar mogelijk bij het installeren en up-to-date houden van de toepassingssoftware.

 

Profiel

 • Je beschikt minimaal over een professioneel bachelor diploma met een uitgebreid informatica programma, of je beschikt over een bachelor diploma en hebt via opgedane werkervaring een brede informaticakennis opgebouwd.  
 • Je hebt een goede basiskennis van Windows Server en hebt interesse of ervaring in enkele van de volgende domeinen: SQL Server, System Center (SCOM, SCCM,...), Hyper-V, Exchange, SharePoint, Skype for Business, MS Teams, netwerken en Active Directory. 

 • Kennis van PowerShell is een pluspunt.
 • Je spreekt, leest en schrijft vlot in het Nederlands en Engels.
 • Je kan zelfstandig werken, maar werkt ook graag en goed samen in een team.
 • Je werkt gestructureerd, zorgvuldig en efficiënt.
 • Je bent bereid tot voortdurende bijscholing.
 • Je bent communicatief, flexibel en hebt zin voor initiatief.
 • Je bent bereid om samen met collega's periodiek ingeschakeld te worden in een wachtsysteem.

 

Aanbod

 

We bieden jou een voltijdse job voor onbepaalde duur in een boeiende en vernieuwende organisatie in Leuven. Je bent omringd door vakexperts die je intensief opleiden en begeleiden. Werk, fun en vrije tijd zijn binnen elke job bij ICTS in evenwicht. Aan deze functie is een salaris in graad 4 of 5 gekoppeld, afhankelijk van je ervaring en competenties. Graad 6 is uitzonderlijk weggelegd voor kandidaten die reeds van bij de start, omwille van doorgedreven kennis en ervaring, extra verantwoordelijkheden kunnen opnemen.

 

 

Interesse?

 

Solliciteren voor deze vacature kan tot en met 30/11/2020 via onderstaande knop.

 

KU Leuven wil een omgeving creëren waarin alle talenten maximaal tot ontplooiing kunnen komen, ongeacht gender, leeftijd, culturele herkomst, nationaliteit of functiebeperking.

Description société

Werken in een uitdagende academische omgeving, die de wereld elke dag een beetje verandert met grote projecten, maar ook met kleine revoluties en dagelijkse verbeteringen. Bij de KU Leuven krijgt u zo'n 13.000 collega's, allen met hun eigen talenten en verantwoordelijkheden. Het vergt state-of-the-arttechnologie om al die breinen doeltreffend te laten communiceren. Got IT ?

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : System Engineer / Administrator Windows Server