N° Référence: ATP-2018-318
Présentation société Voir les autres offres
   
 

KU Leuven - Unix System Engineer

Réf.: ATP-2018-318

De uitdagingen van een complexe IT-omgeving doen je hart sneller slaan. De voortdurende verbetering van het systeembeheer van technologieën zoals AIX/Oracle op IBM-machines en SAP HANA in-memory databases op Linux/Intel-machines is voor jou de ultieme professionele drijfveer. En met je passie voor SAP-Unix zou je perfect passen binnen een ervaren team van gedreven professionals. Lijken die zinnen jou wel op het lijf geschreven? Ontdek dan onze vacature voor Unix System Engineer bij ICTS.

 

 

Functie 

 • Als lid van de groep ICTS Centrale Infrastructuur help je de centraal beheerde computersystemen en services van de KU Leuven mee uitbouwen en operationeel ondersteunen.
 • Je bent verantwoordelijk voor het operationele beheer van de administratieve Unix-systemen van de KU Leuven. Dat betekent dat je het basisbeheersysteem installeert en onderhoudt, samen met de belangrijkste softwarepakketten, zoals SAP, Oracle en HANA. Je zorgt ook voor automatisering, monitoring, back-ups, upgrades, beveiliging en documentatie, én je waakt over de performantie.
 • Samen met je collega's bewaak je de globale systeemarchitectuur van onze ERP-omgeving. Daarbij heb je oog voor performantie, schaalbaarheid en beschikbaarheid. Je werkt dan ook nauw samen met andere teams, zoals de SAP-applicatiebeheerders, het datacenter en het netwerkteam.
 • Je bent proactief en streeft er altijd naar om problemen te voorkomen met een correct design, een nauwgezette implementatie en een voortdurende monitoring van de infrastructuur.
 • Je volgt de technologische ontwikkelingen op de markt om zo helemaal up-to-date te blijven én evoluties en opportuniteiten te ontdekken. Ook voortdurende bijscholing van je technische en communicatieve vaardigheden via cursussen en zelfstudie is voor jou een evidentie.

   

Profiel 

 • Je hebt een masterdiploma met een sterke informaticafocus, of bezit een gelijkwaardig niveau door ervaring. Heb je pas je diploma behaald? Ook dan kijken we uit naar je sollicitatie.
 • Je hebt kennis van Unix/Linux-systemen én van een of meerdere Unix-scriptingtalen, zoals Shell, Python of Perl. Kennis van de AIX-, SUSE- of Red Hat Unix-variant en van SAP-systemen is een pluspunt.
 • Je hebt een goede kennis van het Nederlands en het Engels, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent flexibel en stressbestendig: deadlines en technologische en organisatorische veranderingen schrikken je niet af.
 • Je bent zelfstandig en durft initiatief te nemen, maar tegelijk ben je een teamspeler die zijn expertise met plezier deelt met collega's.
 • Je bent bereid om samen met collega's mee te draaien in een wachtsysteem.

   

Aanbod 

 • We bieden jou een voltijdse job voor onbepaalde duur in een boeiende en vernieuwende organisatie in Leuven.
 • Je bent omringd door vakexperts die je intensief opleiden en begeleiden.
 • Werk, fun en vrije tijd zijn binnen elke job bij ICTS in evenwicht.
 • Je kunt rekenen op een salaris in graad 6, 7 of 8, afhankelijk van je relevante ervaring en competenties.

  

Interesse?

 

Solliciteren voor deze vacature kan tot en met 03/092018 via de knop hieronder.

 

 

KU Leuven wil een omgeving creëren waarin alle talenten maximaal tot ontplooiing kunnen komen, ongeacht gender, leeftijd, culturele herkomst, nationaliteit of functiebeperking.

Description société

Werken in een uitdagende academische omgeving, die de wereld elke dag een beetje verandert met grote projecten, maar ook met kleine revoluties en dagelijkse verbeteringen. Bij de KU Leuven krijgt u zo'n 13.000 collega's, allen met hun eigen talenten en verantwoordelijkheden. Het vergt state-of-the-arttechnologie om al die breinen doeltreffend te laten communiceren. Got IT ?

Lire la suite
Confirmation
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : System Engineer / Administrator Unix AIX
Mon compte Pas encore inscrit?