Présentation société Voir les autres offres
   
 

Lano - Developer - Analist

Ons IT team heeft samen met onze externe partner een hedendaagse ERP omgeving gecreëerd in een Microsoft ontwikkelingsomgeving (waaronder AX Dynamics).  Dagelijks werken we nog aan de verdere uitbreiding en optimalisatie van dit systeem.  Ieder lid van het team heeft een A tot Y verantwoordelijk voor één of meerdere specifieke domeinen.

 

 

Omschrijving

 

Om ons team te versterken zoeken we een Developer / Analist die voor de hem toegewezen domeinen zowel de functionele analyse, development, testing, documentatie als nazorg verzorgt.

 

Naast een uitgebreide opleiding bij één van onze Microsoft partners zorgen we ook voor een intern opleidings- en coaching traject door ervaren collega's.

 

 

Aanobd

 

We bieden je een moderne werkomgeving in een familiaal dynamisch bedrijf en een goede teamsfeer, een job met grote zelfstandigheid en voldoende interactie en een pakket met mooie voordelen (waaronder en bedrijfswagen voor ervaren profielen).

 

 

Heb je ervaring in objectgeörienteerd programmeren, een passende opleiding, ben je een team speler en neem je graag verantwoordelijkheid, laat het ons weten via onderstaande knop

Description société

De Lano Groep is actief in de wereld van kunstgras, hospitality en andere vloerbekledingsapplicaties. Centraal voor hen staan de klanten, de meer dan 400 werknemers en de omgeving. Door zeer gerichte keuzes slaagt de groep er in een omzet van meer dan 100mio € te realiseren en jaar na jaar financieel gezonde cijfers neer te leggen.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires