Présentation société Voir les autres offres
   
 

Madison IT - PHP Developer

Voor een groeiende Belgische onderneming gevestigd in Lokeren en gespecialiseerd in de dienstverlening van informatica-oplossingen en digitale leerinhouden binnen het onderwijs, zijn we op zoek naareen PHP developer. Ze zijn actief binnen verschillende domeinen van software, Hardware tot infrastructuur.  Ze hebben hun eigen Cloud based software platform ontwikkeld waar ze veel software pakketten aanbieden aan studentikoze prijzen voor studenten en docenten.

 

Jobomschrijving

 

Als developer kom je terecht in een In-house team waar je binnen een PHP omgeving zal meebouwen aan nieuwe applicaties en features binnen de logistieke context. denk hierbij aan een softwareplatform voor bestellingen, uitlevering en koppelingen bij het omzetten van een grote hoeveelheid data etc.. Kennis van .NET is mooi meegenomen. Je krijgt als developer veel vrijheid en bewegingsruimte om je eigen ding te doen. Daarnaast zal je ook op technologisch mee beslissen nemen in het verder gebruikt van technologieën. Er heerst een zeer luchtige sfeer en zwakke structuur, als developer krijg je de kans je eigen carriérepad uit te tekenen. 

 

 

Profiel

  • Eerste ervaring met PHP 
  • Kennis/interesse in .NET is een grote plus
  • Kennis/interesse in Magento is een grote plus 
  • Je voelt je comfortabel binnen verschillende domeinen van het sotwareproces 

 

Aanbod

  • Bovengemiddeld loonpaket met volledig extra-legaal pakket (wagen + tankkaart, MC, verzekeringen etc.)
  • Structureel 2 dagen/week thuiswerk + flexibele werkuren
  • Veel afwisseling alsook het bouwen aan verschillende features
  • Eigen input en inbreng zijn hier een must
  • Veel doorgroeimogelijkheden (architect, technical lead, PM, teamlead etc.)

Description société

Madison IT Recruitment selecteert relevante in-house IT-opportuniteiten, uitsluitend voor software developers, BI/BA- en leidinggevende IT-profielen in Vlaanderen.

Onze jarenlange specialisatie, per domein en regio, is ons fundament en creëert de ruimte om diepgaande, vertrouwelijke gesprekken aan te gaan met kandidaten en bedrijven met specifieke technische en persoonlijke eisen, waardoor we opportuniteiten kunnen voorstellen die op alle vlakken (inhoudelijk, praktisch en financieel) overlappen en we een lange termijn samenwerking kunnen garanderen.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Analyst Programmer PHP