N° Référence: 19467
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Modis - Business Analist Informatieveiligheid

Réf.: 19467

LOCATION

Brussel

JOB STATUS/TYPE

Contract van onbepaalde duur

In the ever-changing world of technology, finding the right IT job for you can be a complicated exercise. Not with Modis. We use our insight, knowledge and global resources to help you navigate this complex world and make exceptional connections with great opportunities at leading companies.

Modis - Business Analist Informatieveiligheid

Een departement van onze klant is op zoek naar een Business Analist informatieveiligheid. De functie is gecreëerd ter versterking van het team (10 mensen) dat ervoor zorgt dat er een veilige gegevensoverdracht kan plaatsvinden op een gegevensplatform dat gevoelige en authentieke gevensbronnen ontsluit.

 

Als business analist informatieveiligheid sta je mee in voor de correcte implementatie van de noodzakelijke informatieveiligheidsmaatregelen op het gegevensdelingsplatform. 

 

Je bent verantwoordelijk voor de functionele vertaling van de bepalingen in machtigingen uitgereikt door de bevoegde instanties of vermeld in contracten tussen bronhouder en afnemer die van het gegevensdelingsplatform gebruik maken. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor de veiligheidsconsulenten voor gegevensbescherming bij onze partners en klanten.

Je analyseert huidige en toekomstige risico's inzake informatie en informatiesystemen om structurele risico's te vermijden of tot een aanvaardbaar niveau te reduceren. Je kan hierbij een risico op het juiste niveau inschatten, rekening houdende met meerder factoren waaronder kost en praktische uitvoerbaarheid van potentiële remediërende maatregelen. Inbreuken onderzoek je op de beveiligingsprocedures om de lekken in de beveiliging te vinden en problemen in de toekomst te vermijden.

Het informatieveiligheidsdomein is sterk in evolutie, onder meer door de toenemende complexiteit van business vraagstukken, bijvoorbeeld op vlak van (big) data analyse en de exponentieel stijgende technologische mogelijkheden, bijvoorbeeld op vlak van cloud computing. Als business analist informatieveiligheid in een dergelijke dynamische omgeving verricht je zelfstandig studiewerk om de recentste evoluties en verplichtingen op het werkveld en de werkmethoden te kennen. Je onderzoekt mee de toepasbaarheid van nieuwe methoden en technologieën en werkt mee aan de uitbouw van kennisbeheer rond informatieveiligheid.

Het departement voorziet in een intern opleidingstraject om jou als business analist informatieveiligheid snel in te werken in de technische, organisatorische en juridische aspecten op vlak van gegevensbescherming en informatieveiligheid. 

 

Dit ben jij:

Vanuit je opleiding en/of professionele ervaring beschik je over een werk- en denkniveau overeenstemmend met een master, bij voorkeur in een ICT-gerelateerde richting;

Je hebt minstens 5 jaar ervaring als business analist;

Je beheerst heel goed het Nederlands, aangezien dit de voertaal is bij de klant

Je hebt affiniteit of een sterke interesse in gegevensbescherming en informatieveiligheid, en bent bereid je snel in te werken in deze materie via het intern opleidingstraject;

 

Het is een troef als je ervaring of kennis hebt:

- met het verwerken van persoonsgegevens (en/of risico- en incidentmanagement gelinkt hieraan);

- met de werking van de Vlaamse overheid.

 

Je neemt steeds jouw verantwoordelijkheid en handelt in het belang van de klanten en gebruikers en van het bedrijf;

Je communiceert vlot (mondeling en schriftelijk) en je hanteert een stijl aangepast aan de situatie en het doelpubliek;

Je hebt ruime ervaring in het proactief werken op zeer autonome basis maar ook in teamverband en met diverse andere functies;

Je legt verbanden en ziet oorzaken bij het benaderen van problemen. Je vormt hierbij een geïntegreerd oordeel waarbij je inspeelt op de vaak complexe wensen en behoeften van de betrokkenen;

Je plaats operationele taken en problemen in een ruim perspectief of kader;

Je coördineert het eigen werk: stelt de nodige doelen en prioriteiten en bepaalt de nodige acties om op een efficiënte wijze de doelstellingen te behalen

 

Wat kunnen we jou bieden? 

Een contract voor onbepaalde duur en een competitief salarispakket bestaande uit een aantrekkelijk vast brutosalaris en een variabel salaris op jaarbasis. Daarnaast is er een mobiliteitsbudget van 100 euro per maand en een uitgebreid pakket extralegale voordelen: maaltijdcheques van 7 euro/dag (eigen bijdrage 1,09 euro/dag), een hospitalisatieverzekering (met mogelijkheid tot aansluiten van gezinsleden), een groepsverzekering en mogelijkheid tot kinderopvang tijdens alle schoolvakanties aan een voordelig tarief.

 

Een gezonde balans tussen werk en privé is hier belangrijk: een werkweek van 38 uur, 28 dagen verlof en extra wettelijke feestdagen (11/07, 02/11, 15/11 en 26/12). Verder zijn er flexibele werkuren en de mogelijkheid tot thuiswerk. Qua woon-werk verkeer zit je hier zeker niet slecht: op wandelafstand van Brussel noord en er is ook een kantoor in Gent van waaruit je kan werken. 

 

Vragen/interesse?

Stuur meteen jouw CV en ik kom snel naar je terug.

Nr Erk./Registr. N°Agt/Enrgt : Vlaanderen VG .1834/B, Brussel Bruxelles 00263-405-20121121, Wallonie W.RS.657
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Business Analyst
Mon compte Pas encore inscrit?