Présentation société Voir les autres offres
   
 

Nalys - Project Manager (Embedded)

Over de job

 

Onze ingenieurs zijn gepassioneerde out-of-the-box-denkers die de juiste oplossingen op de juiste momenten voorstellen. Wanneer je een goed idee hebt, zorgen wij ervoor dat we de juiste omgeving creëren zodat jij een geweldig product kan ontwikkelen en zo voor een unieke klantenervaring kan zorgen. Jouw strategische aanpak zorgt ervoor dat de producten overtuigen door hun efficiëntie en hun effectiviteit. Je zorgt voor een strategische visie over de projecten, specifiek voor de projecten die focussen op Embedded technologieën.
Je werkt daarvoor samen met de technische teamleaders, software en Hardware ingenieurs en HR om een sterk team samen te stellen ter realisering van het project. 

 

 

Taken

 

Jouw verantwoordelijkheden binnen het team zijn de volgende:

 • Je hebt een duidelijke visie over projecten en hoe deze van start tot einde te begeleiden ten einde sterke resultaten te behalen.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor het hele project, de Hardware en software beslissingen die je moet nemen en je bent bereid om deze te verdedigen voor de nodige stakeholders.
 • Je bent een coach en een luisterend oor waarbij je enerzijds openstaat voor nieuwe ideeën en mogelijkheden die je teamleden voorstellen en anderzijds zorg je ervoor dat je nooit het hele plaatje uit het oog verliest.
 • Je houdt je project in scope, in time en in budget.
 • Je slaagt erin om tijdens informele koffiemomenten de onuitgesproken klachten en frustaties van je klanten te detecteren en hierop te kunnen inspelen.

 

Over jou

 • Je beschik over een Master in de computerwetenschappen of een andere IT-gerelateerde master.
 • Je hebt een uitstekende kennis van Embedded software developement en Linux Kernel.
 • Je houdt ervan om complexe projecten aan te sturen en rekening te houden met de wensen en zorgen van alle interne en externe stakeholders.
 • Je hebt minstens 3j ervaring.
 • Je spreekt vlot Nederlands of Frans aangevuld met een uitstekende kennis Engels.
 • Je bent uitermate gepassioneerd en het liefst van al vertrek je met de glimlach op je gezicht naar het werk.
 • Onze bedrijfswaarden betekenen veel voor ons. We hopen dat het ook veel voor jou betekent.

 

Over ons

 

Nalys is een 'people organisatie'. We willen je de kans geven om jezelf uit te dagen terwijl je doet wat je graag doet. Of je nu een creatieveling, een dromer of een doener bent, je vindt bij ons altijd een manier om te doen wat je graag doet. En omdat we willen dat onze bedrijfswaarden meer zijn dan louter woorden, investeren we jaarlijks 7% van onze omzet in innovatie, ontwikkeling van expertise, training en intellectuele uitdagingen. We zorgen ervoor dat we je de tijd en de middelen geven om het groots te zien.

 

 

Interesse om ons te ontmoeten?

 

Heeft ons bedrijf jouw interesse gewekt? Wil je graag met ons kennismaken? Stuur dan je profiel op via onderstaande knop.

Description société

Nalys is een consultancy groep die zich voornamelijk richt op hoogtechnologische projecten. Mede dankzij onze sterke bedrijfswaarden en onze adhocratische managementsstijl, zijn we één van de snelst groeiende bedrijven binnen de engineering consultancy sector.

Wij brengen “knappe koppen” samen en verleggen graag onze grenzen om de klanten te ondersteunen in het ontwikkelen van hun producten. En daar genieten we van.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires