N° Référence: IC
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Objective International - Mes/WMS Integration Consultant

Réf.: IC

JOUW FUNCTIE

 

Nieuwe software implementeren is voor onze klanten een ingrijpend gebeuren. Vanuit jouw functionele en praktische expertise van de Objective oplossing, ondersteun je onze klanten maximaal, om de implementatie vlot en succesvol te laten verlopen. Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit volgende zaken:

 • Je werkt je eerst grondig in, in de functionaliteiten en toepassingen van onze Objective software.
 • Als lid van het project team begrijp je perfect de (nieuwe) functionaliteiten die een klant in gebruik zal nemen. Terwijl je collega-developers de software verder ontwikkelen, doorloop jij de testscenario's van onze klanten, om je de functionaliteiten eigen te maken, en het development team te ondersteunen.
 • Eens de ontwikkelfase afgerond is en de transitiefase van start gaat, trek je naar onze klanten om er training te geven aan de key users van de software (Productie Managers, Supervisors, Kwaliteitsmanagers enz.).
 • Je biedt hen ondersteuning tijdens de testen en configuraties on site. Je geeft advies over het configureren, tips over de best practices, en verzamelt eventuele technische vragen voor de Software Developers.
 • Tijdens de go live, de effectieve ingebruikname van de software, assisteer je gebruikers om hun weg te vinden in de nieuwe software, en vang je de eerste vragen of probleemmeldingen op.
 • Je rapporteert aan de Business Unit Manager.

 

JOUW PROFIEL

 • Je behaalde een Master of Bachelor diploma (of gelijkwaardig door ervaring).
 • Je bent analytisch en oplossingsgericht. Je ziet snel de samenhang in een complexe geheel van informatie, komt met oplossingen en concepten die je duidelijk weet over te brengen, zowel schriftelijk als mondeling.
 • Je communiceert vlot (NL, UK, FR), en kan klanten rustig te woord staan wanneer zij vragen hebben of problemen ondervinden.
 • Een werkervaring op vlak van MES of WMS is een pluspunt. Hierdoor begrijp je de uitdagingen waar onze klanten voor staan en kan je gemakkelijker de oplossingen via praktijkvoorbeelden overbrengen.
 • Ook affiniteiten met hardware (PLC, Scada, Printers) zijn een pluspunt, met oog op de koppeling van de Objecitve software met apparatuur op de werkvloer.
 • Veelvuldige verplaatsingen naar klanten, ook in het buitenland, vormen voor jou geen probleem.

 

ONS AANBOD

 • Een uitdagende functie binnen een ambitieus groeibedrijf.
 • Een gevarieerd takenpakket, met ruime verantwoordelijkheden en persoonlijke groeimogelijkheden.
 • Je werkt mee aan innovatieve projecten bij tal van toonaangevende industriële bedrijven.
 • Een aantrekkelijk salarispakket en extralegale voordelen (bedrijfswagen, groeps- & hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques).
 • Een team van fijne collega's die er samen voor gaan, zowel tijdens het werk als tussendoor, bij fun of sportieve activiteiten.

 

INTERESSE

 

Geïnteresseerd om met ons mee te groeien? Stuur dan je CV via de knop hieronder.

Description société

Objective International, opgericht in 1996, biedt standaard softwareoplossingen voor de optimalisatie van productie (Manufacturing Execution System) en logistieke operaties (Warehouse Management System). Objective International is vandaag een vooraanstaande Europese Supply Chain Execution aanbieder binnen de maak-, de procesindustrie, in groothandel en distributie.

Meer dan 250 referenties wereldwijd doen beroep op de Objective-softwaresuite om hun productie en logistiek efficiënter aan te sturen.

De Objective-medewerkers focussen op de toegevoegde waarde voor uw organisatie. Wij leveren meer dan softwareoplossingen. Objective staat garant voor een snelle ROI door slimme oplossingen en een innovatieve aanpak.

Objective is een bedrijf in volle groei, en een ideale omgeving om jezelf verder te ontplooien. Ons team gaat er samen voor, zowel tijdens het werk, als bij sportieve of sociale activiteiten. We zijn gedreven, klantgericht, en gaan voor kwaliteit en samenwerking. Herken je jezelf hierin, dan horen we graag van jou!

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Consultant (Specialist) Trainer
Mon compte Pas encore inscrit?