N° Référence: SEB
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Objective International - Senior Software Engineer

Réf.: SEB

Jouw Functie

 

Als Software Engineer staat het programmeren in Java Se centraal in jouw job. Dat doe je in het kader van software implementatieprojecten bij onze klanten, change requests, tweede lijn support, of productontwikkeling.

 • Je programmeert, test en onderhoudt software-informatie-systemen vertrekkende van het 'Objective' platform, via een Agile software development methodologie.
 • Je vertaalt de algoritmes en technische specificaties opgesteld door de Technical Lead in computercode, documenteert de code, en test deze op haar goede werking.
 • Werk je op de Projectafdeling, dan assisteer je ook het transitieteam bij de installatie en ingebruikname van de software bij klanten.
 • Je onderzoekt problemen aangebracht door klanten, en komt tussen om slechte werkingen van de software op te lossen.

 

Jouw Profiel

 • Je bent een Master Ingenieurswetenschappen (Computerwetenschappen), Industrieel Ingenieur (Automatisering, ICT of Informatica), of Professionele Bachelor ICT met minstens 3 jaar relevante werkervaring in object oriented development met Java Se.
 • Je werkt nauwkeurig en resultaatgericht.
 • Je kan zelfstandig werken maar bent ook een teamplayer.
 • Je kan vlot communiceren met onze klanten.
 • Ervaring in productie- en logistieke omgevingen is een pluspunt.

 

Ons Aanbod

 

We bieden je een professionele werkomgeving, met diverse ontwikkel- en groeimogelijkheden.

 • We starten met een intensieve en boeiende training in ons eigen ontwikkelplatform Objective, en in de verschillende modules Objective Manufacturing Execution System (Mes), Warehouse Management System (WMS) en Workforce Management (Wfm). Nadien word je op je eigen afdeling verder gecoacht.
 • Je werkt mee aan uitdagende projecten bij nationale en internationale klanten. Door korte trips naar klanten in binnen- en buitenland hou je voeling met het praktisch gebruik van jouw software.
 • Je mag rekenen op een marktconform loonpakket, met een firmawagen en tal van extralegale voordelen (groeps- & hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bonusplan, etc.).
 • Met kantoren in Wichelen (Oost-Vlaanderen, op zo'n 20 min van Gent/Sint-Niklaas/Ninove) en Roeselare (West-Vlaanderen) bieden we een vlot bereikbare werkplek.

 

Interesse

 

Geïnteresseerd om met ons mee te groeien? Stuur dan je CV via de knop hieronder.

Description société

Objective International, opgericht in 1996, biedt standaard softwareoplossingen voor de optimalisatie van productie (Manufacturing Execution System) en logistieke operaties (Warehouse Management System). Objective International is vandaag een vooraanstaande Europese Supply Chain Execution aanbieder binnen de maak-, de procesindustrie, in groothandel en distributie.

Meer dan 250 referenties wereldwijd doen beroep op de Objective-softwaresuite om hun productie en logistiek efficiënter aan te sturen.

De Objective-medewerkers focussen op de toegevoegde waarde voor uw organisatie. Wij leveren meer dan softwareoplossingen. Objective staat garant voor een snelle ROI door slimme oplossingen en een innovatieve aanpak.

Objective is een bedrijf in volle groei, en een ideale omgeving om jezelf verder te ontplooien. Ons team gaat er samen voor, zowel tijdens het werk, als bij sportieve of sociale activiteiten.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Mon compte Pas encore inscrit?