Présentation société Voir les autres offres
   
 

Plopsa - ICT Manager

Vandaag wensen wij ons ICT-team in De Panne te versterken met een analytische Infrastructuur- & Netwerkmanager (m/v).

 

 

Takenpakket

 • Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de beveiliging en het onderhoud van de server- en netwerkinfrastructuur. Het implementeren van nieuwe soft- en Hardware en het oplossen van problemen met het netwerk behoren tot jouw taken. Binnen jouw functie ben je bovendien verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en de optimalisatie van de informatica-infrastructuur alsook voor de POS kassapunten.
 • In deze rol zal je technische projecten zoals migraties, optimalisaties, nieuwe implementaties of nieuwe projecten begeleiden en beheren.
 • De telefonie en het beheer van de camera's vallen eveneens onder jouw bevoegdheid.
 • In deze functie ben je lid van het lokale management team.

 

Profiel

 • Je behaalde een bachelor- of masterdiploma IT aangevuld met minimaal 4 jaar relevante ervaring in systeem en/of netwerkbeheer.
 • Je beschikt over volgende technische kennis/ervaring : expertise van infrastructuur op basis van Microsoft technologie (Windows server en client systemen, Active Directory Exchange, Group policy, SQL Server...), aangevuld met een zeer degelijke kennis van Citrix, RDS, Storage, virtualisatie (VMware), TCP/IP, switching en routing infrastructuur, en ervaring met Firewall technologie en VPN.
 • Je hebt de nodige expertise in het beheer en de uitvoering van operationele backup/restore activiteiten.
 • Je hebt ervaring in documentatie van IT-infrastructuur, en noties van projectmanagement.
 • Je bent zowel teamplayer als in staat autonoom te werken.
 • Je hebt een hands-on ingesteldheid.
 • Je excellent analytisch vermogen combineer je met goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent stressbestendig, klantgericht en hebt zin voor initiatief.
 • Je weet je vlot uit te drukken in het Nederlands, het Frans en het Engels, kennis van Duits is een pluspunt.
 • Daarnaast kan je vlot overweg met de gebruikelijke Office toepassingen.
 • Kennis van SAP is een pluspunt.

 

Wij bieden

 

Plopsa biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde professionals. We voorzien een voltijds contract van onbepaalde duur met een competitief salaris met extralegale voordelen (groepsverzekering, maaltijdcheques, bedrijfswagen, GSM...). Daarnaast krijg je een teamkaart die je gratis toegang verschaft tot onze en andere pretparken, korting op de merchandisingproducten en korting in verschillende restaurants in het park.

Description société

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen zijn onlangs de werken gestart voor het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. De opening hiervan is voorzien in 2018. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Afgelopen jaar werd Heidi geïntroduceerd in beide Indoor-parken. In 2017 werd in Plopsaland De Panne de houten achtbaan en de bijhorende zone Heidiland geopend. Holiday Park pakt uit met de Holiday Beach Club, een themagedeelte met twee gloednieuwe attracties. Later dit jaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en een vakantiepark rond de personages van Studio 100.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Mon compte Pas encore inscrit?