Présentation société Voir les autres offres
   
 

Randstad Professionals - Business / Process Analyst or Functional Analyst

Nieuwe medewerker

 

Voor een aantal innovatieve projecten, wenst Colruyt zijn teams uitbreiden. Daarom zijn wij op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste Business Analisten.

 

 

Onze klant

 

Bij Colruyt Group zijn we binnen de afdeling Bp&S continu bezig met procesoptimalisatie en de uitbouw van procesondersteunende IT-oplossingen in verschillende domeinen zoals Business Intelligence, CRM, e-commerce, finance, HR, sales, supply chain... Een aantal van onze realisaties waarin processen en systemen hand in hand gaan en waar we met veel trots naar kijken, zijn onze spraakgestuurde orderpicking, mobiel betalingssysteem, Collect&Go drive-afhaalpunten en groepsplatform ter ondersteuning van alle HR-activiteiten (selectie, payroll, vorming, preventie).

Voor dit soort projecten zijn we op zoek naar verschillende Business (Process of Functionele) analisten (medior of senior).Freelancers zijn ook welkom.

 

 

De job

 

Als BPA maak je deel uit van het Project Management Office dat, als brug tussen business en IT, volledige gericht is op het optimaal gebruik van bestaande toepassingen en de realisatie van nieuwe projecten.

De BPA speelt een cruciale rol in zowel de voorbereiding als de correcte uitvoering van projecten.

Je staat onder meer in voor:

  • aan onze business partners ondersteuning en advies geven om processen voortdurend te verbeteren.
  • Samen met onze business partners behoeften, ideeën en problemen (pro)actief scherpstellen.
  • de marktevoluties opvolgen en aan onze business partners strategisch advies geven over (toekomstige) opportuniteiten.
  • waken over de uitwerking en realisatie van een oplossing die in lijn ligt met de verwachtingen van de business, de IT-architectuur en de strategische doelstellingen.
  • samenwerken met functional analisten, procesdesigners, IT-architecten, developers...

 

Over onze kandidaat

 

Onze topkandidaat spreekt het Nederlands en Engels zeer goed tot uitstekend en heeft minstens 3 jaar ervaring als Business (Process of Functioneel) Analist.

 

 

Loon en voorwaarden

  • Als loontrekkende geniet je van een marktconforme loon, met tal van voordelen zoals: maaltijdcheques, representatievergoeding, hospitalisatie, bedrijfswagen ed.
  • Als freelancer is jouw tarief zeker bespreekbaar en zal afhangen van je ervaring en expertise.

 

Sollicitatieprocedure

 

Je bent de kandidaat die we zoeken?

Je bent passief op zoek naar een andere job?

Ben je niet zeker dat je in aanmerking komt ?

 

Stuur mij je CV via de knop hieronder.

 

Na ontvangst van je CV en korte telefonisch gesprek , zullen we elkaar ontmoeten tijdens een eerste kennismakingsgesprek . Indien het gesprek goed verloopt, ga je op gesprek bij Colruyt. Alweer een top gesprek!? Welkom bij Colruyt!

Description société

Bij Randstad Professionals kun je als hoog opgeleide specialist in technology, ICT en finance het beste van jezelf geven.

Randstad Professionals werkt voor klanten die op zoek zijn naar specialisten voor bepaalde, soms heel specifieke, projecten. Onze medewerkers zorgen voor de juiste match tussen jou en de opdrachtgever, begeleiden je in je ontwikkeling, delen hun kennis met je.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Business Analyst Process Analyst Functional Analyst UML
Mon compte Pas encore inscrit?