Présentation société Voir les autres offres
   
 

Randstad Professionals - Functioneel Analyst Scfp

Beschrijving

 

 

Voor onze klant, regio Vlaams-Brabant, actief in de retailsector, is Randstad Professionals op zoek naar een Functioneel Analyst Scfp. Je werkt in Mechelen. Als functioneel analist binnen het Supply Chain Food Platform- programma zal je meewerken rond het inrichten en optimaliseren van de Supply Chain activiteiten van onze klant. Concreet werk je mee aan de uitbouw en optimalisatie van het nieuwe supply chain food IT-platform en dit binnen de Retail Partners van de groep (Rpcg). Dit platform zal zowel onze klant zijn retail activiteiten als hun wholesale activiteiten ondersteunen, waardoor we de supply chain van de klant verder uitbreiden en uitbouwen. Verwachte output: Hij/zij wordt verwacht een functionele analyse te maken, requirements te verzamelen en te beschrijven aan de hand van de standaard deliverables. Dit alles gebeurt in samenwerking met de projectteams en de stakeholders.  

 

 

Profiel

 

 

Je bent een bruggenbouwer tussen de interne gebruikers en de IT-experten. Je hebt impact door je engagement, assertiviteit, enthousiasme en open houding. Je bent sterk communicatief. Je handelt klantgericht. Je bent stressbestendig. Je denkt analytisch en kan detail van essentie onderscheiden. Je werkt graag nauw samen met de klant. Je bent relationeel sterk en kan je snel inwerken. Bijkomende belangrijke ervaring: - Senior (8 jaar ervaring in de functie). - Kan zelfstanding in onze omgeving werken. - Supply Chain ervaring is een pluspunt. - Ervaring in het opstellen van een Logisch Data Model. - Ervaring in het maken van Use / cases/stories is een must. - Heeft ervaring met grote projecten en offshore ontwikkeling. - Functionele analyses kunnen maken in grote projecten. - Use cases en functionele integraties beschrijven, ... - Je spreekt zeer goed tot uitstekend het Nederlands. - Relationeel sterk staan plus zich snel kunnen inwerken.

 

 

Ons Aanbod

 

Een boeiende job met een brede kijk op het bedrijf. Een job met veel afwisseling in een dynamische en no-nonsense bedrijfscultuur. Een stimulerende werkomgeving met ruimte voor initiatief en persoonlijke groei. Personen die als freelancer actief zijn kunnen zonder problemen deelnemen aan de aanwervingsprocedure. 

Description société

Bij Randstad Professionals kun je als hoog opgeleide specialist in technology, ICT en finance het beste van jezelf geven.

Randstad Professionals werkt voor klanten die op zoek zijn naar specialisten voor bepaalde, soms heel specifieke, projecten. Onze medewerkers zorgen voor de juiste match tussen jou en de opdrachtgever, begeleiden je in je ontwikkeling, delen hun kennis met je.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Process Analyst Business Analyst Functional Analyst
Mon compte Pas encore inscrit?