Voir les autres offres

Randstad Sourceright - IT Sourcer

Je werkt samen met de accountmanagers en de andere sourcers en recruiters toe naar één gezamenlijk doel: de juiste mensen voor de vacature vinden. Je bent ervaren met de zoekmethode Boolean search, het doorzoeken van Linkedin, het vinden van de juiste kandidaten op Twitter, Facebook en Google Plus en het SEO optimaliseren van vacatureteksten.

 

 

Dagelijkse verantwoordelijkheden

 • Je doorzoekt het internet en weet online alles uit de kast te halen om die schaarse doelgroep van IT freelance talenten te lokaliseren.

Maar jij weet ook dat, wanneer je de potentiële kandidaten in beeld hebt, het pas begint!

 • Het vergt doorzettingsvermogen en inzet van de juiste tools om met iemand in gesprek te raken. Vanuit jouw overtuigingskracht lukt het je om iemand te enthousiasmeren voor de vacature. Jouw missie is pas geslaagd als de juiste mensen voor een vacature op gesprek gaan.
 • Jij, als specialist, weet wat er online speelt bij de doelgroep en kan op basis van data, gebruik van Social Media & Boolean Search strings, de business en collega recruiters goed adviseren en ondersteunen.

 

Jouw profiel

 • Je hebt reeds een tweetal jaren ervaring binnen technische sourcing (engineering, IT,...) waardoor je vertrouwd bent met het rekruterings- en selectieproces (perm/freelance/direct search,...), de kanalen en sourcing methoden.
 • Je houdt van een resultaatgerichte en snelle omgeving. Je krijgt energie van het zoeken naar de juiste kandidaat binnen de gestelde deadlines. Kortom : Je houdt ervan jouw search te focussen op niche profielen in de markt en deze vervolgens te boeien en aan te trekken op basis van de juiste motieven.
 • Je beschikt over de nodige commerciële flair om te komen tot een akkoord.
 • Je bent actief op sociale media (Linkedin, Facebook, Twitter,...)
 • Je hebt een analytische insteek en werkt georganiseerd.
 • Je hebt ervaring met een Ats systeem (Taleo, SuccessFactors, Carerix,...)
 • Je denkt 'out of the box' en blijft op de hoogte van de nieuwe methoden voor de sourcing van kandidaten.
 • Je bent een team-player.
 • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en Engels, bij voorkeur ook een goede kennis van het Frans.

 

Waarom kiezen voor Randstad Sourceright

 • Je kiest voor een uitdagende en zeer afwisselende functie in een dynamisch team binnen een sterke speler op de markt van HR-dienstverlening.
 • Wij bieden een uitgebreide opleiding en een stimulerend loopbaantraject.
 • Je kan rekenen op een aantrekkelijk salaris, aangevuld met een ruim pakket extra-legale voordelen en werkmiddelen (laptop, smartphone, onkostenvergoeding, dertiende maand, maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatie-verzekering, groepsverzekering, pensioensparen, bonus gekoppeld aan resultaten, aandelenoptieplan).

 

Ben je geïnteresseerd? Laat het ons weten!

 

Bezorg ons jouw CV via de knop hieronder.

Na een positieve eerste CV screening, nemen we contact met je op voor een kort kennismakingsgesprek

Description société

Randstad Sourceright België implementeert als deel van de internationale Randstad Sourceright organisatie Recruitment Process Outsourcing (RPO) oplossingen bij middelgrote tot internationale klanten in België.

Dankzij ruim 10 jaar lokale ervaring zijn we expert in RPO. We investeren om onze expertise te garanderen in de permanente ontwikkeling van onze mensen in het vakgebied van de selectie en rekrutering, waaronder ook in de nieuwe sourcing methoden.

Onze klanten kiezen voor onze structurele, lange termijn oplossingen (inclusief management) waarbij we instaan voor een 100% oplossing. Klanten kunnen ook bij ons terecht voor het opvangen van fluctuerende volumes van openstaande vacatures.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Recruiter
Mon compte Pas encore inscrit?