Voir les autres offres

Randstad Sourceright - Junior Researcher

“Dagelijks werken in een team van expert researchers die de nodige energie geven om elke dag opnieuw nieuwe contacten te leggen met mensen die bij onze klanten het verschil kunnen maken. Voldoening halen uit het aantrekken, engageren en plaatsen van kandidaten en hiermee een rechtstreekse bijdrage leveren aan onze business ontwikkeling. Elke dag is anders: leerrijk en boeiend!”

Wil jij dit gevoel ervaren? Lees verder!

 

Onze klant, een internationale IT dienstverlener met hoofdkantoor in Noord-Brussel breidt zijn HR team uit met een Junior Researcher.

 

 

Concreet

 • Je doorzoekt het internet en weet online alles uit de kast te halen om die schaarse doelgroep van IT talenten te rekruteren.
 • Vanuit jouw overtuigingskracht lukt het je om iemand te enthousiasmeren voor de vacature. Jouw missie is pas geslaagd als de juiste mensen voor een vacature op interview gaan.
 • Je weet wat er online speelt bij de doelgroep en kan op basis van data, de business en collega researcher/ recruiters je aanpak bijsturen.rekruteringsproces.

 

Vind jezelf terug in dit profiel

 • Je hebt affiniteit met HR/rekrutering en bent op zoek naar een eerste ervaring in rekrutering.
 • Je bent gedreven om via online media de juiste talenten aan te trekken.
 • Je houdt van een resultaatgerichte en snelle omgeving. Je krijgt energie van het zoeken naar de juiste kandidaat binnen de gestelde deadlines. Je hebt een analytische insteek en werkt georganiseerd.
 • Je denkt 'out of the box' en blijft op de hoogte van de nieuwe methoden voor de sourcing van kandidaten.
 • Je bent een plantrekker, neemt initiatief en signaleert wanneer nodig.
 • Je bent een team-player.
 • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en Engels.

 

Wat bieden wij jou?

 • Randstad Sourceright is jouw werkgever en via een Rpo (Recruitment Process Outsourcing) oplossing wordt je geoutsourced en werk je onsite bij één van onze klanten.
 • Je maakt ondanks jouw onsite aanwezigheid bij de klant deel uit van het Randstad Sourceright team en kan beroep doen op je manager en collega's bij vragen, uitwisseling van best practices en knowhow.
 • Je kiest voor een uitdagende en zeer afwisselende functie in een dynamisch team binnen een sterke speler op de markt van HR-dienstverlening.
 • Randstad Sourceright biedt een uitgebreide opleiding en een stimulerend loopbaantraject.
 • Je kan rekenen op een aantrekkelijk salaris, aangevuld met een ruim pakket extra-legale voordelen en werkmiddelen (laptop, smartphone, onkostenvergoeding, dertiende maand, maaltijdcheques, ecocheques, hospitalisatie-verzekering, groepsverzekering, pensioensparen, bonus gekoppeld aan resultaten, aandelenoptieplan).

Description société

Wie is Randstad Sourceright?
Randstad Sourceright België implementeert als deel van de internationale Randstad Sourceright organisatie Recruitment Process Outsourcing (RPO) oplossingen bij middelgrote tot internationale klanten in België.

Dankzij ruim 10 jaar lokale ervaring zijn we expert in RPO. We investeren om onze expertise te garanderen in de permanente ontwikkeling van onze mensen in het vakgebied van de selectie en rekrutering, waaronder ook in de nieuwe sourcing methoden.

Onze klanten kiezen voor onze structurele, lange termijn oplossingen (inclusief management) waarbij we instaan voor een 100% oplossing. Klanten kunnen ook bij ons terecht voor het opvangen van fluctuerende volumes van openstaande vacatures.

Ben je geïnteresseerd? Laat het ons weten!
Na een positieve eerste cv screening, nemen we contact met je op voor een kort kennismakingsgesprek.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Recruiter
Mon compte Pas encore inscrit?