Présentation société Voir les autres offres
   
 

SII Belgium - Functioneel Analyst e-commerce

Ecommerce zit ons in het bloed. SII Belgium ontwerpt al 20 jaar ecommerce sites voor B2B en B2C klanten. Onze medewerkers werpen al hun ervaring in de balans om succesvolle ecommerce oplossingen af te leveren in een omnichannel aanpak. Ben jij een analytisch ingesteld en heb je de online microbe te pakken? Kom dan zeker eens luisteren of jij the missing piece bent in onze puzzel en wie weet word jij onze nieuwe #Digitalist!

 

 

COOL, MAAR WAT IS DAT JUIST, EEN 'FUNCTIONEEL ANALIST'?

 

Je komt terecht in een team van ervaren web developers, UI experts, ecommerce en marketingspecialisten. Als functioneel analist zet je gebruikersbehoeften om naar duidelijke functionele specs die leesbaar zijn voor het development team. Met je functionele kennis kan je twee stappen vooruit denken en de klant van meet af aan correct adviseren. Meestal zal jij de workshops leiden om de behoeften van de klanten in kaart te brengen, maar soms krijg je deze aangeleverd onder de vorm van een business analyse die je dan verder uitwerkt in een functionele analyse. Je kennis van UML zal je hierbij goed van pas komen. Je bent onmisbaar, aangezien jij de schakel bent tussen de business and het development team. Het project is jouw baby. Je verliest het niet uit het oog en volgt de ontwikkeling op de voet samen met de projectleider. Ook de testplannen en kwaliteitscontrole worden uitgewerkt onder jouw vleugels.

 

 

WAT KEN EN KUN JE?

 • Je moedertaal is Nederlands en je spreekt een aardig mondje Frans en Engels. Je bent gewoon om in het Engels analysedocumenten uit te schrijven.
 • Je hebt een eerste succesvolle ervaring met e-commerce/CMS systemen
 • Je bent vertrouwd met UML modelleer technieken en object-oriented manier van werken.
 • Je hebt een creatieve en out-of-the-box ingesteldheid en draagt teamspirit hoog in het vaandel.
 • Toch kan je heel nauwgezet werken en laat je liever niets aan het toeval over. Je stelt vragen tot je alles tot in de puntjes hebt begrepen.
 • Samen met de projectleider trek je het e-commerce project mee voort.
 • Je hebt bij voorkeur minimum een bachelor opleiding.

 

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?

 • Een mooi salarispakket inclusief allerlei extralegale voordelen.
 • Je komt terecht in een laid back en informele KMO-sfeer met uitdagende internationale projecten. The best of both worlds!
 • Onze #Digitalists werken hard, maar de boog kan niet altijd gespannen staan. Hello afterwork drinks!
 • Een gezonde worklife balance met mogelijkheden tot telework en glijdende uren. Bye bye file!
 • Afhankelijk van je voorkeur en je woonplaats kun je kiezen om vanuit ons kantoor in Gent of Brussel (Woluwe) te werken. Nogmaals bye bye file!
 • Learning never stops: we moedigen je aan van trainings te volgen en certificaten te behalen, afhankelijk van je ambities en interesses.

 

Proud to be a #Digitalist!

Description société

SII Belgium is een digital consulting agency en is sinds 2011 onderdeel van de internationale Franse Groupe SII. SII Belgium focust zich vooral op het leveren van business kritische digitale oplossingen, zowel op technisch vlak als op vlak van business consulting. Onze digital services worden ondergebracht in drie business units: 'E-commerce & Digital Marketing', 'Productivity & Collaboration' en 'Actionable Insights & Smart Solutions'. Wij zijn actief in tal van sectoren zoals retail, gezondheid, cultuur, banking, aerospace, automotive en nog meer.

SII Belgium kan op verschillende manieren jouw project ondersteunen:
Business consulting voor strategisch advies omtrent een IT project.
Technische consulting voor bepaalde technische expertise
Projectimplementatie van A tot Z, gaande van het bepalen van de requirements voor jouw project, tot grafische design, ontwikkeling, testing en support.
Resources voor outsourcing om jouw IT departement te versterken voor een project.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Functional Analyst CMS UML
Mon compte Pas encore inscrit?