N° Référence: 5403_kT3SXJ6p
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Smals - BI Tester

Réf.: 5403_kT3SXJ6p

Uw rol

 

Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een BI Tester.

 

Zijn/haar hoofdtaken zullen bestaan uit:

  • Het opstellen, onderhouden en uitvoeren van testscenario's;
  • Advies geven met betrekking tot de teststrategie, testtechnieken en testomgevingen;
  • Het aanleveren van input voor de testplannen, de verdeling van het systeem naar de te testen onderdelen en de te hanteren testtechniek(en) en testspecificaties;
  • De inschakeling bij testing binnen een BI-context;
  • Het werken als Agile tester in een BI-ontwikkelingsteam;
  • Zorgen dat de software ontwikkeld in zijn/haar team correct samenwerkt met andere raakvlakken;
  • Het optreden als test coach binnen een Agile team. Advies verstrekken hoe de andere teamleden (ontwikkelaars, analisten, ...) testen kunnen uitvoeren en ontwikkelen;
  • Rapportering over de kwaliteit van de software aan de verschillende stakeholders (ontwikkelaars, analisten, teamleiders, testmanagers, ...).

 

Uw profiel

  • Je behaalde een Bachelordiploma in de informatica, beschikt over een goede kennis van analysemethoden en hebt een gevarieerde technische bagage: Oracle databases, SQL, PL/SQL, ETL, ODI (Oracle Data Integrator) en OBI (Oracle Business Intelligence).
  • Je beschikt over een sterke verantwoordelijkheidszin en je werkt graag in een team. Je houdt van uitdagingen en aarzelt niet om op eigen initiatief concrete en innoverende oplossingen aan te brengen.

 

Ons aanbod

 

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Description société

Werk bij Smals mee aan maatschappelijke ICT-innovaties!

Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan.

ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met meer dan 2000 collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving.

Bij Smals werk je aan innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid. Je werk heeft een positieve maatschappelijke impact voor Belgische burgers en werkgevers. Dankzij opleiding, projecten en diensten met een hoge technische complexiteit bouw je een unieke domeinkennis uit. Als werkgever staat Smals garant voor een gezond evenwicht tussen werk en privé. We geven eerlijke kansen, ongeacht je leeftijd, afkomst of overtuiging. Smals is al twaalf jaar op rij één van de Belgische Top Employers.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Test / Validation Engineer Consultant (Specialist) Business Intelligence