N° Référence: 4925_GBLI8QF3
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Smals - Junior Java Developers

Réf.: 4925_GBLI8QF3
Meer dan 1850 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

Smals - Junior Java Developers

Uw rol

  • Voor onze software factory in Kortrijk zijn we op zoek naar Junior Java Developers.
  • Als Junior Java Developer maak je deel uit van een dynamisch team dat op een Agile / Scrum manier is georganiseerd: beheer van een product backlog, pokerplanningsessies, dagelijkse stand-up meetings, opsplitsing van het werk in sprints van 2 tot 3 weken, retrospectives, ...
  • Deze manier van werken laat elk teamlid toe sterk bij het project betrokken te zijn en bij te dragen aan de richtingen die bepaald worden.
  • Je neemt deel aan de ontwikkeling van nieuwe toepassingen op basis van de bestaande ontwikkelingsstandaarden en frameworks.
  • Op basis van de functionele analysedocumenten, opgesteld door de analisten en de technische richtlijnen van de architecten, zorg je voor de ontwikkeling, de testing en de documentatie van de ontwikkelde toepassingen.
  • Je bent ook verantwoordelijk voor het oplossen van bugs in de code, evolutief onderhoud en voor het ontwikkelen van nieuwe functies.

 

Uw profiel

  • Je behaalde een bachelor in de Informatica en hebt kennis van de volgende technologieën: Java EE, Spring, Hibernate, JSF, JavaScript/Angular, Design Pattern, Web Services SOAP (XML), Web Services Rest (JSON), DBMS/SQL, Test Driven Development, Agile.
  • Je bent nieuwsgierig en gepassioneerd door nieuwe technologieën en hebt een uitstekend leervermogen.
  • Je kan autonoom en op methodische wijze werken en kan je prioriteiten bepalen.
  • Tot slot heb je ook een passieve kennis van de tweede landstaal.

 

Ons aanbod

 

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, Specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Programmer Java / J2EE