N° Référence: 4450_YIUERMAT
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Smals - Linux System Operator

Réf.: 4450_YIUERMAT
Meer dan 1800 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

Smals - Linux System Operator

Uw rol

Als Linux System Operator verzorg je de opvolging, het beheer en de monitoring van de ontwikkel-, validatie- en productieomgevingen.

Je controleert de uitvoering van de back-ups en van de verschillende job schedules.

Bovendien sta je in voor de inproductiestelling van de nieuwe Java-toepassingen en voor het oplossen van de incidenten met betrekking tot de productie.

 

 

Uw profiel

Je hebt een bachelor in de Informatica en beschikt over relevante ervaring in een gelijkaardige functie.

Je bent vertrouwd met de Linux-systemen (Red Hat V7.3) en beschikt over goede kennis op het vlak van scripting en SVN.

Goede kennis van de volgende technologieën is een troef: JBoss, Micro Focus, SQL Server, VMware vSphere.

Je bent geboeid door informatica en nieuwe technologieën. Je werkt op een flexibele, systematische en geordende wijze en bent gericht op het zoeken naar oplossingen.

Idealiter heb je coachings- en coördinatievaardigheden.

Tot slot heb je een goede kennis van het Frans.

 

Ons aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, Specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Confirmation
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Field / Maintenance Engineer Operator System Engineer / Administrator Linux
Mon compte Pas encore inscrit?