N° Référence: 4272_BAYTAMIM
Présentation société Voir les autres offres

Smals - Senior .NET Developer

Réf.: 4272_BAYTAMIM
Meer dan 1750 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

Smals - Senior .NET Developer

Uw rol

 • Als Senior .NET Developer sta je in voor de ontwikkeling van nieuwe applicaties en voor de verbetering en het onderhoud van bestaande applicaties.
 • Je vertaalt functionele analyses in technische analyses en helpt de analist bij de validatie van technische specificaties van applicaties.
 • Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van bugs op tweedelijns niveau en biedt technische ondersteuning aan de Junior ontwikkelaars.
 • Je test de ontwikkelde programma's zodat ze beantwoorden aan de gewenste verbeteringen en aanpassingen.
 • Je maakt de technische documentatie op, controleert de opgestelde documentatie van de Junior ontwikkelaars en werkt eventueel mee aan de functionele documentatie.
 • Daarnaast volg je de trends en evoluties op betreffende technologieën en methodologieën in je domein.
 • Tot slot stuur je relevante informatie naar je verantwoordelijke en lever je nuttige input voor de reporting naar het management.

 

Uw profiel

 • Je beschikt over een bachelor in de Informatica en hebt bij voorkeur 5 jaar ervaring als .NET Developer.
 • Je hebt een goede kennis van ontwikkeling in een Microsoft .NET-omgeving en bent vertrouwd met functionele en technische analyse.
 • Je bent op zoek naar een afwisselende functie die uitdagingen met zich meebrengt. Je werkt graag in teamverband. Je bent creatief en hebt verantwoordelijkheidszin. Je neemt initiatief en biedt kwaliteitsvolle oplossingen aan.
 • Je hebt eveneens een passieve kennis van de tweede landstaal.

 

Ons aanbod

 

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, Specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Confirmation
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Analyst Programmer Technical Analyst Developer / Programmer ASP.NET VB.NET C# .NET
Mon compte Pas encore inscrit?