N° Référence: 4841_VWIZB1WK
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Smals - System Engineer VMware

Réf.: 4841_VWIZB1WK
Meer dan 1850 professionals omarmen bij Smals elke dag de toekomst door zich in te zetten voor ICT for Society. Hoogtechnologische ICT-systemen zorgen voor meer efficiëntie in de belangrijke sociale verantwoordelijkheidsdomeinen van onze klanten zoals werk, gezin en gezondheid. Het eHealthplatform, een beveiligd uitwisselingsplatform voor medische informatie, zal papieren doktersbriefjes en doktersvoorschriften op termijn overbodig maken. Daarnaast zorgt de ICT-service Dimona er voor dat de RSZ de sociale bescherming van 4 miljoen werknemers snel kan laten evolueren, ongeacht hoe snel ze van job veranderen. Handig? Jazeker, en uitdagend ook.

Smals - System Engineer VMware

Uw rol

 • Als System Engineer VMware maak je deel uit van het infrastructuurteam.
 • Je werkt mee aan de opbouw van een betrouwbare IT-architectuur door nieuwe projecten en verbeteringen voor te stellen, te analyseren, te definiëren en te implementeren. Deze projecten zijn vooral gericht op de virtualisatie van het server-park (VMware) en desktopvirtualisatie (Citrix).
 • Je verleent advies en neemt actief deel aan de realisatie van een Disaster Recovery Plan en je definieert het back-up en recovery beleid van de infrastructuur en zijn gegevens.
 • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates om de goede werking van de VMware-omgeving te verzekeren en ben je het aanspreekpunt voor de tweedelijnsondersteuning van Citrix.

 

Uw profiel

 • Je beschikt over een bachelordiploma in IT en hebt minstens enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie.
 • Je hebt een goede kennis van VMware en Windows Server.
 • Je hebt reeds een eerste ervaring in Citrix.
 • Met je zin voor verantwoordelijkheid stel je je klant- en resultaatgericht op.
 • Je werkt op een autonome manier maar kan ook goed functioneren binnen een team.
 • Je houdt ervan om kennis te delen met je collega's.
 • Ten slotte heb je een actieve kennis van het Frans.

 

Ons aanbod

 

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, Specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Field / Maintenance Engineer System Engineer / Administrator VMware