Présentation société Voir les autres offres
   
 

Spie - IT Support l2

Ben jij het talent dat we zoeken?

About SPIE

De ICS-divisie is de IT-afdeling van SPIE België. Het is onze ambitie om de digitale transformatie van onze klanten te ondersteunen en te faciliteren, om zo een echte hoeksteen te zijn voor hun groei. Onze globale aanpak bestaat uit het co-creëren van solide en flexibele ICT-oplossingen die gericht zijn op de uitdagingen van onze klanten. Op die manier willen we de prestaties verhogen en de gebruikerservaring vereenvoudigen.

SPIE Belgium - Afdeling ICS ontwerpt, integreert, exploiteert en financiert end-to-end en schaalbare ICT-oplossingen, gaande van de gebruikersomgeving tot het datacenter en de beveiliging van alle gegevens van onze klanten.

Spie - IT Support l2

Als Support Engineer verleen je informaticaondersteuning voor hard- & softwaretoepassingen aan KMO klanten(oa Mensura, Notarisfederatie en Nationale Lotterij), zowel telefonisch als via e-mail. Ligt het netwerk plat of laat de bedrijfssoftware het afweten? Raakt iemand niet ingelogd of staat er een migratie van de mailserver op de planning? Geen nood, jij kan als informaticus expert alles aan! Je maakt gebruik van een ticketing tool: je maakt zelf tickets aan bij incidenten of problemen en lost deze indien je kan ook zelf op. Je bent verantwoordelijk om telkens een goede opvolging te voorzien. Ook field technicians worden door jou vanop afstand aangestuurd. Het fijne aan deze functie is dat je de vrijheid krijgt om je te verdiepen in datgene waar je je het meeste in interesseert. Je kan zelf de zaken naar je toe trekken en je hierin verdiepen (netwerken, systemen, security, ...). 

 

 

Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een IT opleiding genoten en een goede operationele kennis van: 
  • Besturingssystemen (XP, Vista, Windows 7, Windows Server 2008, Windows Server 2012, Linux ...)
  • Microsoft backoffice applications (Exchange, SQL, ISA ...)
  • Courante netwerktechnieken en toebehoren: Active Directory, Antivirus, Anti-spam, back-up, switches, telefonie ...
  • Je bent vertrouwd met O365 en cloud toepassingen. 
  • Verder ben je ook klantgericht, stressbestendig en hou je ervan mensen verder helpen. Dankzij je sterke communicatieve vaardigheden is dat geen probleem! Klinkt allemaal best wel logisch, toch?
  • Durf groeien en wordt een ware IT consultant die zich zal specialiseren in één domein binnen de infrastructuur. Studeren, gerichte opleidingen volgen en het behalen van certificaten staan op jouw wish list! 
  • Tot slot: je spreekt vloeiend Nederlands en ook een goed mondje Frans én Engels.
Offres d'emploi similaires