Présentation société Voir les autres offres
   
 

Spilberg IT Dev Careers - C# Xamarin Native Mobile Developer

Bedrijf

 

Onze klant is een jong en innovatief bedrijf met een groot team van engineers en designers, die voortdurend bouwen aan zowel mobile apps als responsive Web apps voor desktop en mobile.

 

 

Functie

  • Je werkt vanuit het prachtige kantoor in Antwerpen, maar schrikt niet terug om zo nu en dan  klanten te bezoeken voor demo presentaties en opvolgmeetings.
  • Als Xamarin Developer werk je nauw samen met je collega's in het mobile app team, de UX-experts, designers, project managers en in veel gevallen ook met je collega engineers uit het back-end team.
  • Je komt terecht in een team van 6 personen die verantwoordelijk zijn voor 2 coole multimedia apps voor een groot media bedrijf.

 

Jouw profiel

  • Je hebt kennis van en ervaring met: C#, Xamarin Native, Mobile Development
  • Je hebt affiniteit met: Agile/Scrum, TDD

 

Aanbod

  • Freelance contract van minstens 1 jaar
  • Opstart ASAP
  • Sterk groeiend bedrijf - met mogelijkheid om door te groeien in je rol en in het team

 

Interesse in deze opdracht? Stuur jouw CV via onderstaande knop.

Description société

Wie zijn we?

Spilberg assisteert je tijdens je hele IT dev career. Door middel van informatieverstrekking, kennisdeling en het creëren van interactie willen we in contact staan met jou als development hero. We schrijven en delen blogs, we organiseren meetups over technische topics, staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en we waarderen je feedback. We staan voor: kennis, innovatie en kwaliteit.

Dat je het zonder ons kunt, weten we. Wij zijn er om je net een stap verder te brengen. Zo ben jij de development hero en zijn wij jouw sidekick.


Hoe Spilberg te werk gaat.

Jouw ideale bedrijf heeft niet elke dag een geschikte vacature beschikbaar. Het voordeel van ons? Wij weten precies wat welk bedrijf doet en waar er ruimte is voor een development hero zoals jij.

Omdat Spilberg de nichemarkt door en door kent, weten we wat er speelt in de markt. Bovendien hebben we jouw behoeften samen al in kaart gebracht en kunnen we goed inschatten wat jij op dit moment nodig hebt in je carrière. We plaatsen je niet binnen een week, maar willen we je eerst écht leren kennen, zodat we je de juiste begeleiding kunnen bieden bij een weloverwogen carrièrestap. Eerst een kop koffie dus.

Wij bellen je niet elke dag, maar we denken wel aan je en je wordt direct door ons gealarmeerd als we iets voor je vinden wat perfect aansluit bij jouw behoeften. We zijn gespecialiseerd in IT development-bemiddeling. Het gevolg? Spilberg heeft de verwachte veranderingen snel in beeld en geeft je meteen een belletje, zodat jij alles uit je IT dev career haalt.


Bedrijven

Spilberg werkt, in tegenstelling tot veel andere IT-bemiddelaars, volgens ons eigen lokaal model. Onze sidekicks richten zich op één markt binnen IT development, daarbij focussen zij zich uitsluitend op één regio en bemiddelen zij in of vaste krachten of freelancers. Door deze dubbele nichefocus heeft onze markt geen geheimen meer voor ons. Meer weten van minder: dat is waar we voor staan.

Spilberg vist in een kleine vijver en bouwt langetermijnrelaties met kandidaten op. Hierdoor beschikken wij over een uitgebreid en stabiel netwerk van IT dev heroes. Onze sidekicks houden de markt continu in de gaten en weten wat er speelt. Niet alleen kandidaten maar ook bedrijven weten ons te vinden door deze positie in de markt, iets wat het maken van een goede match vergemakkelijkt.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Analyst Programmer Developer / Programmer Mobile devices C# .NET