Présentation société Voir les autres offres
   
 

Spilberg IT Dev Careers - Full Stack Developer

Dit bedrijf bouwt aan e-Commerce toepassingen en mobiele enterprise apps op maat van B2B-bedrijven. Het is een modern bedrijf gelegen in een groene omgeving en je zal deel uitmaken van een gemotiveerd en ervaren team. Daarnaast zijn zij voorstander van het nieuwe werken waarbij je flexibele werkuren hebt en de kans krijgt om enkele dagen thuis te werken.

 

 

Wat is je taak als full stack developer? 

  • Als full stack developer ontwikkel je webapplicaties(zowel client side als server side) of Web APIs op ASP.NET MVC en aanvullend .NET backend applicaties. Je gebruikt daarbij de laatste versie van Visual Studio met Resharper om te ontwikkelen, VSTS om je code (GIT) bij te houden, VSTS met dedicated build agents om je code te compilen en Octopus Deploy om dat allemaal automatisch te releasen.
  • Je werkt ramingen uit voor zowel nieuwbouw projecten als voor wijzigingen aan applicaties en communiceert deze aan de verantwoordelijke projectmanager.Ook help je mee aan functionele en technische analyses en tijdens projecten ben je in staat je eigen budget onder controle te houden en deadlines te respecteren

 

Welke skills moet je hebben?

  • Je behaalde een bachelor diploma informatica of bent gelijkwaardig door ervaring.
  • Je hebt minstens 5 jaar ervaring in .NET C# development en ASP.NET MVC. Je weet wat Jit, IL, Roslyn en Razor zijn en dat .NET Core de toekomst is.
  • Je hebt ook minstens 5 jaar ervaring in Web development. Wat nieuw was in HTML5, CSS3, JavaScript (Es2015) ken je ondertussen al. Je kent ook wel wat van het HTTP protocol. HTTP 200? Of ben je al HTTP 404?
  • Goede kennis van Twitter Bootstrap, Vue.js en MSSQL zijn een pluspunt.
  • Twitter, Github en Stackoverflow staan in je favorieten
  • Je beheerst de F12 developer tools van je browser.
  • Ervaring in UI/UX design, unit testing, Stylecop of Code Analysis is een pluspunt

 

Als je interesse hebt, stuur dan je CV en motivatie via de knop hieronder.

Description société

Wie zijn we?

Spilberg assisteert je tijdens je hele IT dev career. Door middel van informatieverstrekking, kennisdeling en het creëren van interactie willen we in contact staan met jou als development hero. We schrijven en delen blogs, we organiseren meetups over technische topics, staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en we waarderen je feedback. We staan voor: kennis, innovatie en kwaliteit.

Dat je het zonder ons kunt, weten we. Wij zijn er om je net een stap verder te brengen. Zo ben jij de development hero en zijn wij jouw sidekick.


Hoe Spilberg te werk gaat.

Jouw ideale bedrijf heeft niet elke dag een geschikte vacature beschikbaar. Het voordeel van ons? Wij weten precies wat welk bedrijf doet en waar er ruimte is voor een development hero zoals jij.

Omdat Spilberg de nichemarkt door en door kent, weten we wat er speelt in de markt. Bovendien hebben we jouw behoeften samen al in kaart gebracht en kunnen we goed inschatten wat jij op dit moment nodig hebt in je carrière. We plaatsen je niet binnen een week, maar willen we je eerst écht leren kennen, zodat we je de juiste begeleiding kunnen bieden bij een weloverwogen carrièrestap. Eerst een kop koffie dus.

Wij bellen je niet elke dag, maar we denken wel aan je en je wordt direct door ons gealarmeerd als we iets voor je vinden wat perfect aansluit bij jouw behoeften. We zijn gespecialiseerd in IT development-bemiddeling. Het gevolg? Spilberg heeft de verwachte veranderingen snel in beeld en geeft je meteen een belletje, zodat jij alles uit je IT dev career haalt.


Bedrijven

Spilberg werkt, in tegenstelling tot veel andere IT-bemiddelaars, volgens ons eigen lokaal model. Onze sidekicks richten zich op één markt binnen IT development, daarbij focussen zij zich uitsluitend op één regio en bemiddelen zij in of vaste krachten of freelancers. Door deze dubbele nichefocus heeft onze markt geen geheimen meer voor ons. Meer weten van minder: dat is waar we voor staan.

Spilberg vist in een kleine vijver en bouwt langetermijnrelaties met kandidaten op. Hierdoor beschikken wij over een uitgebreid en stabiel netwerk van IT dev heroes. Onze sidekicks houden de markt continu in de gaten en weten wat er speelt. Niet alleen kandidaten maar ook bedrijven weten ons te vinden door deze positie in de markt, iets wat het maken van een goede match vergemakkelijkt.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Analyst Programmer Developer / Programmer HTML ASP.NET HTML5 JavaScript CSS / CSS3 C# .NET
Mon compte Pas encore inscrit?