Présentation société Voir les autres offres
   
 

Spilberg IT Dev Careers - Full Stack .NET Developer

Ben je op zoek naar een stimulerende en innoverende werkomgeving? Zet je het nieuwe jaar graag goed in met een uitdagende full stack .NET opdracht? Werk je met plezier met de nieuwste technologieën? Dan ben jij de Full Stack developer die ik zoek!

 

 

Jouw rol als Full Stack .NET Developer

 • Samen met het development team ben je verantwoordelijk voor de nieuwe webshop waarop meer dan 10 miljoen mensen zullen shoppen. Het is niet de bedoeling dat je enkel in de code duikt, maar dat je ook effectief mee nadenkt met de business en zo op zoek gaat naar de beste oplossing.
 • Als Full Stack Developer heb je een grote affiniteit met de front-end en back-end ontwikkeling. Het spreekt voor zich dat je feeling hebt met het design van de website en de functionering. Dagelijks zorg je ervoor dat de online shoppers de beste beleving hebben door de code die jij geschreven hebt.

 

Technische skills

 • .NET Core / .NET Framework 4.x
 • C#
 • Visual Studio / Rider / WebStorm
 • Angular & TypeScript
 • HTML / CSS
 • OO Design & Patterns
 • MongoDB
 • Docker / Kubernetes

 

Soft Skills

 • Je hebt een positieve mindset en bent flexibel in de omgang
 • Je werk goed in teamverband

 

Waar kom je terecht?

 

Je komt terecht in een dynamisch bedrijf waar de voertaal Engels is. Het hele team zal er alles aan doen om de nummer 1 op de markt te blijven. Hier heerst duidelijk een “work hard, play hard” mentaliteit die je onmiddellijk zal ervaren vanaf dag één.

Naast het feit dat iedereen hard werkt, is er ook tijd voor ontspanning. Zo is er elke vrijdagavond een borrel  en geregeld organiseren zij ook sportieve evenementen en teambuilding.

Description société

Wie zijn we?

Spilberg assisteert je tijdens je hele IT dev career. Door middel van informatieverstrekking, kennisdeling en het creëren van interactie willen we in contact staan met jou als development hero. We schrijven en delen blogs, we organiseren meetups over technische topics, staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en we waarderen je feedback. We staan voor: kennis, innovatie en kwaliteit.

Dat je het zonder ons kunt, weten we. Wij zijn er om je NET een stap verder te brengen. Zo ben jij de development hero en zijn wij jouw sidekick.


Hoe Spilberg te werk gaat.

Jouw ideale bedrijf heeft niet elke dag een geschikte vacature beschikbaar. Het voordeel van ons? Wij weten precies wat welk bedrijf doet en waar er ruimte is voor een development hero zoals jij.

Omdat Spilberg de nichemarkt door en door kent, weten we wat er speelt in de markt. Bovendien hebben we jouw behoeften samen al in kaart gebracht en kunnen we goed inschatten wat jij op dit moment nodig hebt in je carrière. We plaatsen je niet binnen een week, maar willen we je eerst écht leren kennen, zodat we je de juiste begeleiding kunnen bieden bij een weloverwogen carrièrestap. Eerst een kop koffie dus.

Wij bellen je niet elke dag, maar we denken wel aan je en je wordt direct door ons gealarmeerd als we iets voor je vinden wat perfect aansluit bij jouw behoeften. We zijn gespecialiseerd in IT development-bemiddeling. Het gevolg? Spilberg heeft de verwachte veranderingen snel in beeld en geeft je meteen een belletje, zodat jij alles uit je IT dev career haalt.


Bedrijven

Spilberg werkt, in tegenstelling tot veel andere IT-bemiddelaars, volgens ons eigen lokaal model. Onze sidekicks richten zich op één markt binnen IT development, daarbij focussen zij zich uitsluitend op één regio en bemiddelen zij in of vaste krachten of freelancers. Door deze dubbele nichefocus heeft onze markt geen geheimen meer voor ons. Meer weten van minder: dat is waar we voor staan.

Spilberg vist in een kleine vijver en bouwt langetermijnrelaties met kandidaten op. Hierdoor beschikken wij over een uitgebreid en stabiel netwerk van IT dev heroes. Onze sidekicks houden de markt continu in de gaten en weten wat er speelt. Niet alleen kandidaten maar ook bedrijven weten ons te vinden door deze positie in de markt, iets wat het maken van een goede match vergemakkelijkt.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Analyst Programmer Developer / Programmer C# .NET
Mon compte Pas encore inscrit?