Présentation société Voir les autres offres
   
 

Spilberg IT Dev Careers - Functioneel Analist

Ben je een gedreven analist met meer dan 5 jaar ervaring? Werk je graag in een bescheiden omgeving? Vind je het aangenaam om veel verantwoordelijkheid te hebben? Dan ben jij de functioneel analist die ik zoek!

 

 

Jouw rol als functioneel analist

  • Als functioneel analist onderzoek je de functionaliteiten van de websites en applicaties. Doormiddel van het onderzoek bepaal je wat de beste oplossing is om tot een ultieme digitale ervaring te komen.
  • Door gebruikersonderzoek en feedbacksessies verzamel je informatie op een functioneel ontwerp te maken. Daarnaast denk je ook concepten uit en visualiseert deze in wireframes en user stories.
  • Tenslotte houd je tijdens je analyse rekening met afspraken rond functionaliteit, kwaliteit en budget.

 

Jouw sterke troeven

  • Je hebt minimum 5 jaar ervaring
  • Je bent kritisch en je hebt een sterk analytisch denkvermogen
  • Je hebt veel creativiteit en je hebt een sterk inzicht in de business
  • Je werkt goed op zelfstandige basis

 

Waar kom je terecht

 

Je komt terecht in een sterk groeiende onderneming die al vele jaren actief is aluminium en Pvc-schrijnwerk. Het bedrijf is volledig mee met “het nieuwe werken”. Zij hechten veel waarden aan hun werknemers en vandaar dat zij als werkgever enorm hun best doen om een aangename werkomgeving te creëren.  

Description société

Wie zijn we?

Spilberg assisteert je tijdens je hele IT dev career. Door middel van informatieverstrekking, kennisdeling en het creëren van interactie willen we in contact staan met jou als development hero. We schrijven en delen blogs, we organiseren meetups over technische topics, staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en we waarderen je feedback. We staan voor: kennis, innovatie en kwaliteit.

Dat je het zonder ons kunt, weten we. Wij zijn er om je net een stap verder te brengen. Zo ben jij de development hero en zijn wij jouw sidekick.


Hoe Spilberg te werk gaat.

Jouw ideale bedrijf heeft niet elke dag een geschikte vacature beschikbaar. Het voordeel van ons? Wij weten precies wat welk bedrijf doet en waar er ruimte is voor een development hero zoals jij.

Omdat Spilberg de nichemarkt door en door kent, weten we wat er speelt in de markt. Bovendien hebben we jouw behoeften samen al in kaart gebracht en kunnen we goed inschatten wat jij op dit moment nodig hebt in je carrière. We plaatsen je niet binnen een week, maar willen we je eerst écht leren kennen, zodat we je de juiste begeleiding kunnen bieden bij een weloverwogen carrièrestap. Eerst een kop koffie dus.

Wij bellen je niet elke dag, maar we denken wel aan je en je wordt direct door ons gealarmeerd als we iets voor je vinden wat perfect aansluit bij jouw behoeften. We zijn gespecialiseerd in IT development-bemiddeling. Het gevolg? Spilberg heeft de verwachte veranderingen snel in beeld en geeft je meteen een belletje, zodat jij alles uit je IT dev career haalt.


Bedrijven

Spilberg werkt, in tegenstelling tot veel andere IT-bemiddelaars, volgens ons eigen lokaal model. Onze sidekicks richten zich op één markt binnen IT development, daarbij focussen zij zich uitsluitend op één regio en bemiddelen zij in of vaste krachten of freelancers. Door deze dubbele nichefocus heeft onze markt geen geheimen meer voor ons. Meer weten van minder: dat is waar we voor staan.

Spilberg vist in een kleine vijver en bouwt langetermijnrelaties met kandidaten op. Hierdoor beschikken wij over een uitgebreid en stabiel netwerk van IT dev heroes. Onze sidekicks houden de markt continu in de gaten en weten wat er speelt. Niet alleen kandidaten maar ook bedrijven weten ons te vinden door deze positie in de markt, iets wat het maken van een goede match vergemakkelijkt.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Functional Analyst
Mon compte Pas encore inscrit?