Présentation société Voir les autres offres
   
 

Spilberg IT Dev Careers - Scrum Product Owner

Heb je een goede ervaring als het aankomt op Agile&Scrum? Ben je sterk op vlak van communicatie? Vind je het fijn om internationaal te werken? Dan is deze job als Product Owner iets voor jou!

 

 

Bedrijf

 

Onze klant bevindt zich in de toeristische sector en is eveneens marktleider in verschillende landen. Binnen hun IT omgeving gebruiken zij een brede waaier van informatiesystemen om de business processen en de diverse sales kanalen te ondersteunen. Als IT Group zijn zij verdeeld over verschillende locaties in Europa. Binnen het IT departement hebben zij de verantwoordelijkheid over alle systemen voor klantencontact (web platform, retail systemen, CRM...).

 

 

Functieomschrijving 

 • Als Product Owner ben je verantwoordelijk voor de backlog van het development team en je helpt de verschillende projecten om requirements op een correcte manier aan te leveren (epics, stories, acceptance criteria,...).
 • Het software development team bestaat uit 'near-shore” medewerkers en werkt samen met de architectuur- en ontwikkelingsteams binnen de IT Group. 
 • Om je een duidelijk beeld te geven over deze top job, krijg je hier een opsomming van je dagdagelijkse taken:
  • Je werkt samen met project teams en de business voor het development team
  • Je bepaalt samen met de project teams en business de prioriteiten voor het ontwikkelingsteam
  • Je werkt in een Agile & Scrum omgeving en je doet alsook de organisatie en de opvolging van de stand-ups, demo's, retrospectives, planning meeting en grooming sessies.
  • Je helpt project teams met verschillende niveaus van ervaring actief met Scrum om vervolgens hun requirements correct te vertalen naar epics en stories
  • Je ziet erop toe dat het development team haar taken uitvoert en je lost eventuele blockers op
  • Je communiceert schattingen en escalaties in een vroeg stadium naar de project teams
  • Je bent verantwoordelijk voor een effectieve communicatie met de verschillende stakeholders tijdens het ontwikkelingsproces

 

Skills

 

Als je jezelf ook terugvindt in onderstaande omschrijving, dan kan deze job jouw ideale match zijn:

 • Je hebt minimum 2 jaar ervaring als Product Owner in een Agile omgeving
 • Je bent analytisch en probleemoplossend
 • Je bent autonoom, gedreven, flexibel en stressbestendig
 • Je bent in goed in het behouden van een helikopterview
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels
 • Je hebt een Bachelor- of Masterdiploma
 • Je bent bereid om occasioneel te reizen

 

Benefits

 

Bij onze klant geniet je van vele voordelen zoals flexibele werktijden en de mogelijkheid tot occasioneel thuiswerk, alsook een marktconforme verloning. Daarnaast kom je terecht in een boeiende uitdaging binnen deze innovatieve en dynamische organisatie.

Description société

Wie zijn we?

Spilberg assisteert je tijdens je hele IT dev career. Door middel van informatieverstrekking, kennisdeling en het creëren van interactie willen we in contact staan met jou als development hero. We schrijven en delen blogs, we organiseren meetups over technische topics, staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en we waarderen je feedback. We staan voor: kennis, innovatie en kwaliteit.

Dat je het zonder ons kunt, weten we. Wij zijn er om je net een stap verder te brengen. Zo ben jij de development hero en zijn wij jouw sidekick.


Hoe Spilberg te werk gaat.

Jouw ideale bedrijf heeft niet elke dag een geschikte vacature beschikbaar. Het voordeel van ons? Wij weten precies wat welk bedrijf doet en waar er ruimte is voor een development hero zoals jij.

Omdat Spilberg de nichemarkt door en door kent, weten we wat er speelt in de markt. Bovendien hebben we jouw behoeften samen al in kaart gebracht en kunnen we goed inschatten wat jij op dit moment nodig hebt in je carrière. We plaatsen je niet binnen een week, maar willen we je eerst écht leren kennen, zodat we je de juiste begeleiding kunnen bieden bij een weloverwogen carrièrestap. Eerst een kop koffie dus.

Wij bellen je niet elke dag, maar we denken wel aan je en je wordt direct door ons gealarmeerd als we iets voor je vinden wat perfect aansluit bij jouw behoeften. We zijn gespecialiseerd in IT development-bemiddeling. Het gevolg? Spilberg heeft de verwachte veranderingen snel in beeld en geeft je meteen een belletje, zodat jij alles uit je IT dev career haalt.


Bedrijven

Spilberg werkt, in tegenstelling tot veel andere IT-bemiddelaars, volgens ons eigen lokaal model. Onze sidekicks richten zich op één markt binnen IT development, daarbij focussen zij zich uitsluitend op één regio en bemiddelen zij in of vaste krachten of freelancers. Door deze dubbele nichefocus heeft onze markt geen geheimen meer voor ons. Meer weten van minder: dat is waar we voor staan.

Spilberg vist in een kleine vijver en bouwt langetermijnrelaties met kandidaten op. Hierdoor beschikken wij over een uitgebreid en stabiel netwerk van IT dev heroes. Onze sidekicks houden de markt continu in de gaten en weten wat er speelt. Niet alleen kandidaten maar ook bedrijven weten ons te vinden door deze positie in de markt, iets wat het maken van een goede match vergemakkelijkt.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Project Manager Team Leader Project Coordinator Release & Product Manager
Mon compte Pas encore inscrit?